Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehet kezelni a bizonyt...

Hogyan lehet kezelni a bizonytalanságot?

Figyelt kérdés
Alapjáva véve szeretem a biztos pontokat az életemben,de manapság semmi biztos pont nincs körülöttem.pl.a párom külföldön vállalt munkát,az se biztos hogy ott marad,de az se h.valaha haza jön végleg.emiatt fogalmam sincs milyen nyelvet tanuljak(diplomához kell,de ha a párommal akarok lenni új nyelvet kell tanulnom a nulláról).itt felajánlottak egy új munkalehetőséget ugyan azon cégen belül ahol vagyok,de végül a főnököm nem enged,viszont itt nincs esélyem jó tapasztalat szerzésre.most úgy érzem kb.ugyan ott tartok mint 10 évvel ezelött,semmit sem léptem előrébb.se munka,se család,se semmi...
2016. ápr. 11. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Keress egy fix pontot az életedben. Tűzz ki magadnak egy célt. Beszélj pároddal és ha teheted egy nap ülj le, pihend ki magad. Sötétíts el. Gyújts egy gyertyát és meditálj kicsit vagy jógázz... Hidd el segíteni fog.
2016. ápr. 11. 22:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Meditálni nem tudok,egyszerűen képtelen vagyok kikapcsolni.a jógára már gondoltam én is.sajna a páromat más célok vezérlik,őt inkább az anyagi biztonság hajtja(ami a mai világban érthető)engem viszont a család dominál,főként mivel nő vagyok.illetve én iszonyatosan rosszúl viselem ezt a helyzetet.ráadásul minden nap van vmi váratlan dolog,ami már kiborít lassan...
2016. ápr. 11. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor ajánlom menyj el egy masszázsra.

Aludj egy nagyot... Mármint Napközben egyszer. Hallgass zenét és úgy gondold át a dolgokat...

Mindenképpen tisztázni kell magaddal a dolgokat hogy tiztázni tud másokkal a céljeidat/vágyaidat

2016. ápr. 11. 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:

*tisztázni

Bocsánat

2016. ápr. 11. 23:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. ápr. 11. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!