Segít a naplóírás?
Figyelt kérdés
Az érzelmeimet nem tudom magamban tartani de másoknak utálom kimutatni, egyik barátnőm mondta hogy naplót ír, én is kedvet kaptam hozzá. De olyan bizarrnak tartanám ha úgy kezdeném hogy "kedves naplóm" és azt se tudom ettől jobban érezném e magam...Nektek bevállik a napló írás (ha írtok) az érzelmek "kimutatására"? 20/L2016. márc. 22. 23:46
1/7 anonim válasza:
Nekem a pszichológusom javasolta a napló írást, és nekem segített!😃 Olyan, mintha elmondanád valakinek, megkönnyebbülsz tőle, szóval szerintem érdemes megpróbálni😃
2/7 anonim válasza:
Én is úgy vélem, hogy segít. Semmit nem vesztesz, ha kipróbálod és akkor saját tapasztalatod lesz erről.
3/7 anonim válasza:
Nem kell úgy kezdened, " Kedves naplóm!". Egyszerűen leírod, ami aznap történt Veled, ami fontos számodra, amit érzel. Egy dologra vigyázz: illetéktelen kezébe véletlenül se kerüljön.
4/7 A kérdező kommentje:
Hogyan rejtsem el?
2016. márc. 25. 00:56
5/7 anonim válasza:
Nekem is sokat szokott segíteni a naplóírás. Csak ritkán írok, ha nagyon ki vagyok borulva(mert lusta vagyok), de akkor olyan mintha teljesen kibeszélte volna magamból a témát és sokszor még a kérdéseimre is választ vagy megoldást kapok.
Szerintem a legegyszerűbben úgy rejtheted el, ha egy rendes füzetnek álcázod, egy sima füzet senkit se érdekel, vagy ha az egyik fiókod aljába amiben csak a te cuccaid vannak berakod.
6/7 Keresek93 válasza:
Nagyon sokat segit rádásul vissza tudod olvasni 30 èv mulva ès jokat nevethec rajta vagy sirhac!
7/7 anonim válasza:
Én is írom a sajátomat és nekem sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!