Álomnapló? (Többi lent)
Szeretnék álomnaplót vezetni, csak nem tudom, hogyan kezdjem el. Arra lennék kíváncsi, hogy...
...Mibe írjam? Nem szükséges elrejteni?
...Ha nem tudom leírni az álmom mit csináljak? Rajzoljak?
...Ötletek, amikkel fel lehet dobni?
Köszönöm a válaszokat! Szép napot!
fú, én már egy ideje nem írtam, de ma újra, mivel fontos álmom volt.Az álomnapló segítségével kiderítettem, hogy másfél év alatt hétszer álmodtam ugyanazzal a fiúval xD
Szóval:bármilyen füzet jó hozzá, meg egy toll.Javaslom, hogy rakd az ágyad mellé, mert amikor kómásan felkelsz, nem biztos, hogy van kedved keresgélni. Ha titkos dolgot írsz bele akk rejtsd el, de esténként tedd az ágyad mellé. Én csak akkor írom le, ha emlékszem rá és úgy gondolom, hogy jelentős dolog, hiszen nem a legkellemesebb kómásan írni :D meg később elolvasni se egyszerű, legalábbis nálam xD például, ha egyszer úgy kelsz fel, hogy valami érdekeset álmodtál, amit inkább lerajzolni tudsz, akkor vegyél elő egy A/4 es lapot, rajzold le, színezd ki, és ez lehet a borítója, ha egy egyszerű füzetbe írod.
JÓ naplózást :)
Köszönömm szépen!
Még írhattok!
Én már elég régóta vezetek álomnaplót. Kb 2006 óta.
De nem mindig tudtam beleírni, ezért amikor nem emlékeztem az álmaimra egyszerűen nem írtam bele.
Én egy sima füzetbe irkáltam. Hogy feldobjam egy kicsit színes tollakkal is írtam bele, nem mindig csak fekete vagy kék tollal. Esetleg volt amikor a lapokra rajzolgattam is felülre-alulra. Kiszíneztem. Kicsit feldobta amúgy azt az egyszerű füzetet.
Elrejteni nem szükséges, ha megbízol a család tagjaidban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!