Blogszerű naplóírás füzetbe?
Szeretnék naplót írni, amolyan blogszerűen, füzetbe. Blogot semmiképp, amúgy sem vagyok nagyon híve a számítógépes naplóírásnak.
Hogy lehetne kivitelezni füzetbe a blogszerű naplóírást? Mármint pl. a blogba menüket lehet létrehozni, amibe pl. bemutatjuk magunkat. Vagy lehet csinálni Tennivalók menürészt, oda le lehet írni hogy milyen események várnak ránk, stb. Tehát ilyeneket pl. hogy tudnék megoldani füzetbe?
Ezen kívül természetesen ugyanúgy írnám a naplóm, csak ilyen kis extrákat is csinálnék bele.
Köszi a válaszokat, és bocsi, ha nem teljesen érhető minden. :)
Szerintem ez butaság xD írj simán naplót, hidd el nekem, sokszor időd sem energiád nem lesz naplót írni, ráadásul minek törődnél ennyit ezekkel az "extrákkal" vagy a saját magad bemutatásával, mikor csak te fogod olvasgatni. A naplónak sztem nem ez a lényege. Visszaolvastam az 1 évvel ezelőtti naplóbejegyzéseimet. Jól szórakoztam rajta. Pedig csak összevissza kapkodva leírtam esténként mi is történt velem aznap.
Egyébként ha mindenáron a fentebb leírtakat akarod, akkor javaslom, hogy csinálj ilyen fiókokat a füzetedben, vagy kinyitható titkos oldalakat a füzeten belül stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!