A hímnemű kamaszok is szoktak naplót írni?
Olvasom a 13 és 3/4 éves Adrian Mole titkos naplóját (persze angolul, ugyanis ez a nyári kötelező olvasmány), és azon gondolkozom, hogy nekem is lenne kedvem vezetni valami ehhez hasonlót, persze idegen nyelven, tőlem telhetően humorosan, satöbbi. Ki mit gondol erről a dologról? Normális? Nem gáz?
15/F
Szerintem meg nem gáz. A napló titkos dolog. Ki látja, hogy írsz vagy sem ? Egyébként hasznos önismereti kurzus, feltéve, ha nem olyanokat írsz bele, hogy " ma 6:00-kor felkeltem, elmentem wc-re, fogat mostam, stb."
Meg évek múlva jükat mosolyoghatsz rajta.
17/l
ez nem értem miért lenne gáz, nem csak a nőknek vannak gondolataik, amiket leírnak. lehet hogy a médiában alányos naplóírás van hájpolva, de ez enm jelent semmit.
valóban hasznos, ha kívábncsi leszel később önamgadra, hogyan fejlődtél, sőt, megkönnyíti a visszaemlékezést is.
ha emg enm mutogatod senkinek, főleg nincs miért hogy gáz legyen
Ez van könyvben is? :D Én anno sorozatban láttam a tévében, míg gyerek voltam. És ennek hatására kezdtem el akkoriban írni én is a naplóm. :D
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!