Kamaszok, ti mit szoktatok tenni ha unatkoztok?
Figyelt kérdés
tudom sok ilyen kérdés van meg minden,de nem tudok mit csinálni.a barátnoim falun laknak a városban pedig nincsennek olyan jo barátaim,régen joba vpltunk,de ma már nem is beszélunk.minden nap unatkozok,egyedul nem akarok kimenni,hisz ugy sem tudnék mit csinálni.
14/L
2012. máj. 12. 14:55
1/3 anonim válasza:
velem is ez volt, én találtam magamnak egy szórakozási formát táncpad néven. otthonra is lehet venni, nem drága, és játéktermekben is lehet tolni, elég sokan megkérdezik hogy nyomod ilyen jól stb, és máris dumálok valakikkel. meg van egy táncszőnyeg klub is akikkel össze lehet járni.
2/3 A kérdező kommentje:
most komolyan csakis kamaszokra vagyok kiváncsi,de azért átteszik más kategoriába,de aminek semmi koze a kamaszokhoz azt otthagyják.
2012. máj. 12. 17:29
3/3 anonim válasza:
Ajánlom neked a Szent Johanna Gimi könyvet!Szerintem nagyon jó és megtévesztő lehet hogy milyen vastag és hogy már 6 rész van belőle(és augusztusban jön ki a 7.)de én mindegyiket max 1 hét,minimum 3nap alatt kiolvastam.Ez nagyon jó program szerintem.:)De beiratkozhatnál valahova.pl.táncra,nyelvre,hangszerre,rajzra stb.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!