Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan dobhatnám fel a naplóm?

Hogyan dobhatnám fel a naplóm?

Figyelt kérdés
Szeretném valamivel feldobni, pl. pontozás, rajzolás. Tudnátok nekem ilyen ötleteket mondani? Akár díszítés is lehet, stb.

2012. dec. 28. 12:26
 1/8 anonim ***** válasza:
ha napló, akkor magadnak írod ... csak tőled függ mit látnál benn szívesen
2012. dec. 28. 12:46
 2/8 anonim ***** válasza:
na jó ... mivel magadnak írod, rajzolhatsz bele történeteket amik megfogtak ... mindegy, hogy tudsz-e jól rajzolni, ha magadnak készül
2012. dec. 28. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
Egyszerű, megfogod és feldobod
2012. dec. 28. 17:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért kell azt feldobni? Nem jó úgy ahogy van?
2012. dec. 29. 10:01
 5/8 anonim ***** válasza:

a napló nem azért van hogy díszes meg szép legyen, hanem hogy leírhasd az érzéseidet vagy a napodat.

dehát ha mindenképpen fel akarod dobni, pl. írd a dátumot színessel, a rajzolás is jó ötlet, akár csak ilyen mintákat, vagy ha jól rajzolsz akkor az álmodat vagy a napodat illusztrálod. a pontozást nem értem mire mondod, de hát az is mehet ha neked tetszik, neked kell hogy tetsszen, gondolom.

2012. dec. 29. 11:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Tehetsz rá matricákat. Én régebben győjtöttem és most van egy csomó ami a naplómban végezte. Csináhatsz rá egyedi kötést,borítót.Én iskolás vagyok és bele szoktam tenni színek gamekapcsokkal a leveleket amiket elfogok és elemzem az írást meg a mondanivalót.
2013. jan. 1. 11:24
 7/8 WannaKnow válasza:
Esetleg ha az adott napról van valamilyen fényképed, nyomtasd ki és ragaszd bele!
2013. ápr. 22. 15:53
 8/8 anonim válasza:
100%

Hát a kérdés nem mai, de szeretnék válaszolni hogy az én naplóm hogy néz ki..

Hát tulajdonképpen egy sima spirál füzet hogy anyáék ne találhassák meg könnyen, de egyébként mindig nálam van:) A témához visszatérve: A naplóm belülről úgy néz ki mintha lehányta volna a szivárvány:) De komolyan:) Színes tollal írt bejegyzések a boldogságomról.. a dátum az alap hogy színes legyen, akkor a legelső lapra leírtam a mottómat színessel, és néhány idézetet..

Persze minden bejegyzésem után odaírok egy amolyan napi idézetet színessel:) Szerintem ez nagyon feldobja.. Egyébként smylei smylei hátán, szivecske szivecske hátán, idézetek idézetek hátán:) És ez mind színes:) Természetesen kék tollal is szoktam bele írni (rengeteget). Én mindennap írok bele, és egyszerűen imádom ezt a naplóírás dolgot.

Egyébként nem régen csináltam bele egy olyan oldalt, ahova a magán-teendőimet írom le, személy szerint színes post-itekre, és ezeket beleragasztom, de mehet simán a lapra színessel..Például olyat írtam hogy a szülinapomon írni az 1 évvel későbbi énemnek egy levelet, és azt a kövi szülinapomon elolvasom, és már nem fogok rá emlékezni, egyszóval meglepem magam, de ezt hogy ne felejtsem el, felírtam a teendők oldalára:)

Amúgy a fiúkat szoktam benne pontozni, és a filmeket amiket láttam:) Esetleg hogyha fodrásznál voltam akkor azt pontozom hogy milyen lett a hajam..

Egyébként latin és olasz mondatok is vannak benne:)

Ja és imádoom a színeket ezért ilyen színes. Ez egy az egyben engem tükröz:)

Remélem adtam ötletet, hogyha elkezdted akkor esetleg bevezetheted bármelyik szokásomat:)

U.i.: Szoktam bele ragasztani képeket a legjobb barátnőmről, belépőjegyeket, ami hatalmas élmény volt, persze e mellé leírom hogy mi történt mellette:) Vagy csokis papírt, amit egy olyan fiútól kaptam aki tetszik nekem:)

2013. aug. 31. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!