Hogyan dobhatnám fel a naplóm?
a napló nem azért van hogy díszes meg szép legyen, hanem hogy leírhasd az érzéseidet vagy a napodat.
dehát ha mindenképpen fel akarod dobni, pl. írd a dátumot színessel, a rajzolás is jó ötlet, akár csak ilyen mintákat, vagy ha jól rajzolsz akkor az álmodat vagy a napodat illusztrálod. a pontozást nem értem mire mondod, de hát az is mehet ha neked tetszik, neked kell hogy tetsszen, gondolom.
Hát a kérdés nem mai, de szeretnék válaszolni hogy az én naplóm hogy néz ki..
Hát tulajdonképpen egy sima spirál füzet hogy anyáék ne találhassák meg könnyen, de egyébként mindig nálam van:) A témához visszatérve: A naplóm belülről úgy néz ki mintha lehányta volna a szivárvány:) De komolyan:) Színes tollal írt bejegyzések a boldogságomról.. a dátum az alap hogy színes legyen, akkor a legelső lapra leírtam a mottómat színessel, és néhány idézetet..
Persze minden bejegyzésem után odaírok egy amolyan napi idézetet színessel:) Szerintem ez nagyon feldobja.. Egyébként smylei smylei hátán, szivecske szivecske hátán, idézetek idézetek hátán:) És ez mind színes:) Természetesen kék tollal is szoktam bele írni (rengeteget). Én mindennap írok bele, és egyszerűen imádom ezt a naplóírás dolgot.
Egyébként nem régen csináltam bele egy olyan oldalt, ahova a magán-teendőimet írom le, személy szerint színes post-itekre, és ezeket beleragasztom, de mehet simán a lapra színessel..Például olyat írtam hogy a szülinapomon írni az 1 évvel későbbi énemnek egy levelet, és azt a kövi szülinapomon elolvasom, és már nem fogok rá emlékezni, egyszóval meglepem magam, de ezt hogy ne felejtsem el, felírtam a teendők oldalára:)
Amúgy a fiúkat szoktam benne pontozni, és a filmeket amiket láttam:) Esetleg hogyha fodrásznál voltam akkor azt pontozom hogy milyen lett a hajam..
Egyébként latin és olasz mondatok is vannak benne:)
Ja és imádoom a színeket ezért ilyen színes. Ez egy az egyben engem tükröz:)
Remélem adtam ötletet, hogyha elkezdted akkor esetleg bevezetheted bármelyik szokásomat:)
U.i.: Szoktam bele ragasztani képeket a legjobb barátnőmről, belépőjegyeket, ami hatalmas élmény volt, persze e mellé leírom hogy mi történt mellette:) Vagy csokis papírt, amit egy olyan fiútól kaptam aki tetszik nekem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!