A napló írók közül mindenki "Kedves Naplóm! " megszólításal kezd?
Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 16:45
1/7 anonim válasza:
nem, mert nem a naplómnak írom, hanem magamnak.
3/7 anonim válasza:
Én nem úgy kezdem hanem belefogok a dolgokba. Ez a kedves naplómozás csak a filmekben van. Én azért írok naplót hogy kiadjam magamból a napi stresszt, és ne legyek depis. No meg jó olyannak elmesélni a dolgokat aki tuti hogy nem fecsegi ki őket ;)
5/7 lewisgirl válasza:
Én igen, mert végül is a naplómnak mesélek, és így könnyen ki tudom magamból adni a stresszt.
6/7 anonim válasza:
Én sem úgy írtam de most már úgy csinálom.
Mellesleg aki kérdezte a naplóba leirod a titkaidat ezáltal kiadod magadból a stresszt
7/7 anonim válasza:
Én néha néha úgy iezdek, de általában nem.
Ha úgy kezdem, akkor azért, mert tetszik hogy "valakinek" írom, nem csak úgy
Viszont azért nem így kezdem mindig, mert nagyon sablonos lenne szerintem, plusz felesleges is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!