Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mivel dobhatnám fel az életem?

Mivel dobhatnám fel az életem?

Figyelt kérdés
egy ideje nincs munkám, (azon már rajta vagyok), de viszont most halálra unom magam itthon. szeretnék valami izgalmasat csinálni, ami nem kerül túl sok pénzbe . de nincs ötletem.
2009. okt. 1. 09:58
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Játsszál, de komolyan!!
2009. okt. 1. 10:07
 2/9 anonim válasza:
51%
szexelj az ingyen van és rohadt jo!
2009. okt. 1. 10:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a játék az hülyeség

inkább sportolj, tanulj hangszeren, és igen, a szex sem utolsó:D

2009. okt. 1. 11:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

játék is lehet jó ötlet, de csak h vmi igazán értelmes játékot találsz, nem ilyen időpocsékoló szarságokkal mintp pf nfs meg hasonlók...

bár ez is pénzbe kerül ha legálisan akarod, de az a baj h pénz nélkül semmit se lehet csinálni... :/

2009. okt. 1. 11:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

írj ki kérdéseket a gyakorikerdes.hu oldalon:)

de amúgy, szeirntem is hangszeren játszani jó ötlet, pl megveszel egy gitárt tegyükfel 30ért, és utána internetről is meg tudsz tanulni játszani rajta

plusz azt nem fogod megunni, mert mindig lesz még hova fejlődni:)

2009. okt. 1. 11:31
 6/9 anonim válasza:
100%
emlékezz vissza hogy régen (gyerekkorodban, iskolában) miket szerettél volna csinálni amiket végül már el is felejtettél, hátha eszedbe jut valami jó
2009. okt. 1. 11:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Tanulj nyelveket! A leghasznosabb dolog. Ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy! Van időd gyakorolni, nem hajt senki, akár még nyelvvizsgát is tehesz.
2009. okt. 1. 11:34
 8/9 A kérdező kommentje:
játékkal az a gondom, hogy nincs rá elég időm, mert a tesóm meg faterom foglalják a gépet, és csak reggel tok ideűlni picit . a szex jó ötlet, de ahhoz hogy ismerkedjek és beüljek egy helyre , némi pénz kéne. nyelvtanulás sem utolsó, de nyelvtanár nélkül azt is fújhatom, mert ő is pénzért dolgozik. ugyanez a helyzet a zenével is. asszem
2009. okt. 2. 08:25
 9/9 A kérdező kommentje:
van 0 forintom :( és 21 vagyok
2009. okt. 2. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!