Elszeretnék kezdeni naplót írni (13éves vagyok) és már pár éve is elhatároztam hogy fogok írni de nen jött össze szeretném ha tanácsokat adnátok hogy hogy írjan Napota? Csak a fontos dolgokat írjam bele? Hogy kezdjem Kedves naplóm? Ilyesmi
Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 00:32
1/5 anonim válasza:
Nem kell hogy ilyeneket írj kedves naplóm stb
Írd fel a dátumot aztán csak írd ami eszedbe jut. Hogy mi jár a fejedben, hogy ki mit csinál éppen, hogy te mit csináltál a héten vagy aznap, hogy épp mi a kedvenc számod stb
2/5 anonim válasza:
Nagyon jó ötlet!Írjál, naponta, ami jön, mindent. leírhatod az érzéseidet, azt ami tetszett, ami fájt,ami megérintett. Dátum- és mehet. Csak te olvasd, másnak nem kell.
(és minden nagy író írt ilyen korától naplót
- nagyon fejleszti az íráskészséget)
3/5 anonim válasza:
Szerintem is úgy írd, hogy felírod a pontos dátumot stb, és alá, hogy mi történt veled, az érzéseidet stb, de úgy, hogyha több év múlva is visszaolvasod, tudd mire gondoltál.
4/5 anonim válasza:
Én is 13 éves vagyok :D én már írtam egy naplót! Minden héten csak 1x írtam bele a fontos dolgokat de persze volt amikor többször...hidd el nagyon jó muri főleg amikor visszaolvasod xD és persze szép emlék is :) ne vacakolj írj NAPLÓÓT!!!!
5/5 Joros krisztina Tina válasza:
ird fel a datumot es ird le ala amire gondolsz,vagy a titkaidat,vagy hogy kibe vagy szerelmes ki tetszik,mi tortent veled esetleg ma vagy tegnap mit fogsz csinalni,mi tortent veled a heten nem kell oda olyan hogy kedves naplom
na szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!