Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hány éves voltál, mikor...

Hány éves voltál, mikor először eszedbe jutott az öngyilkosság gondolata?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 13:24
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

13-14 , de már egyáltalán nem, a szerelmi csalódást is sikeresen túléltem.

Igaz mostmeg már nm birok szerelmes lenni egykönnyen, de hát ez vn:D

Túlságosan kiöltem az érzéseken valszXd

2010. ápr. 4. 17:41
 32/48 anonim ***** válasza:
16. És meg is próbáltam.de most már tudom, hogy "csak" segélykiálltás volt. Nem szerelmi csalódás miatt akartam, annál sokkal komolyabb okok voltak. Családi gondok. Istennek hála, hogy élek!
2010. ápr. 6. 19:38
 33/48 anonim ***** válasza:

15-16; és azóta is naponta visszajár a gondolat...

F/18

2010. máj. 10. 17:45
 34/48 anonim ***** válasza:
16
2010. máj. 19. 21:07
 35/48 anonim ***** válasza:
Annyira baromság egy viszonzatlan szerelem miatt öngyi lenni!!!! Basszus és már hányszor megölhettem vna magam emiatt:( De az élet többi része is lehet egy igazi földi pokol. 9 éves óta megölném magam... 13 éves vagyok. Lány. Dee! Az egész élet szar egyedül. Hmmm... 12 SIKERTLEN KÍSÉRLET jövőhéten megyek kórházba...ha tudnának erről a 12 kísérletről (nemcsak 1 érvágásról) már rég zárt osztályon lehetnék!
2010. jún. 17. 10:40
 36/48 anonim válasza:
14éves koromban:) de már letettem róla.. minden probléma megoldható:) 14L
2010. jún. 21. 11:42
 37/48 anonim válasza:
13 évesen, most is 13 vagyok. Egy fiú miatt, 1év 3hónapig voltunk együtt, aztán egy értelmetlen dolog miatt szakított velem, ez most történt 2,5 hete. Még mindig nagyon szeretem. Kb. szakításunk előtt egy hónappal úgy éreztem, hogy engem senki se szeret, folyamatosan sírtam. Ő kezdett el kirángatni ebből, hogy ez így nem jó, hogy ne legyek ilyen, mert engem sokan szeretnek. Miután szakított velem teljesen úgy éreztem hogy én fölöslegesen vagyok, most is úgy érzem, folyamatosan sírok, nem tudom, hogy fogom feldolgozni ezt.
2010. júl. 8. 22:14
 38/48 anonim ***** válasza:
14, mert rám fogtak egy lopást amit el sem követtem és utána az összes barátom hozzám se szólt még azután sem h minden tisztázódott, akkor már a kés volt a kezemben de pont akk megjött egy barátom h elnézést kérjen és utána rájöttem h hülyeség
2010. júl. 16. 21:21
 39/48 anonim ***** válasza:
haverom jött
2010. júl. 16. 21:22
 40/48 anonim ***** válasza:

9 évesen. De féltem megtenni. Féltem Istentől. Szeretem Istent. Azóta is mélyen hívő ember vagyok. Nagyon mélyen hívő. Már beszéltem le embert az öngyilkosságról, és meg is térítettem. Mintha nekem ez lenne a dolgom a Földön.

14/L

2010. júl. 24. 19:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!