Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hány éves voltál, mikor...

Hány éves voltál, mikor először eszedbe jutott az öngyilkosság gondolata?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 13:24
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindennap eszembe jut:D Először úgy 12 éves koromban..
2010. ápr. 3. 14:00
 22/48 anonim ***** válasza:
100%
Kár hogy ezen gondolkodik a fiatalság egy része, és a felnőttek is. Nem csodálom, alig van életkedv Magyarországon. Európai szinten ebben is kiemelkedően magas helyen állunk, a legszomorúbb, legelégedetlenebb ország.
2010. ápr. 3. 14:00
 23/48 anonim ***** válasza:
47%

13:36

olyan sok ember van, aki kinyírná a többieket mint a fűrészben, ezzel a tudattal élni sem tudok

Amúgy miért idegesít mindenkit, hogy sok a bunkó csak önös érdekkel felruházott ember? Ha nem lennének ilyenek, akkor végre azok is érvényesülhetnének akik nem tudtak, és ők is ugyanilyenek lennének. Mindenki egy idióta, akik menőznek, azok azért mert menőznek, akik nem menőznek, azok azért mert lenézik a menőket és jobbnak hiszik magukat. Csak azért alapítottak a családosok családot, mert éppen ezt akarták ŐK AKARTÁK tehát önzőek. Mindenki hazudik és mindenki csak magával törődik, felesleges kiemelni azokat akik ezt nyíltan vállalják is, sőt szerintem akik nyíltan vállalják AZOK az őszinte emberek.

2010. ápr. 3. 14:18
 24/48 anonim válasza:
11 éves voltam...
2010. ápr. 3. 14:30
 25/48 anonim ***** válasza:
100%

14:18!

Nem érted amit írtam,ha elmegyek egy szórakozóhelyre,vagy az utcán megkérdezek valakit,hogy mennyi az idő nem válaszolnak,vagy ha igen flegmán,az ilyen emberektől vagyok rosszul. nem mindenki de sokan ilyenek.

Látnak a tv-ben híres embereket,és azt hiszik,hogyha ugyan úgy öltözködnek,akkor különbek másoknál.Pedig csak ők is utánozni próbálnak valamit.

2010. ápr. 3. 14:46
 26/48 anonim ***** válasza:
13 voltam és 14 évesen is megfordult már a fejemben
2010. ápr. 3. 15:33
 27/48 anonim ***** válasza:
Olyan 8-9. Azon gondolkoztam, hogy szíven szúrom magam egy késsel. De nem tettem meg. Nem volt elég bátorságom. Egy időre elmúlt, de 12 éves korom óta napi szinten foglakoztam az öngyilkosság gondolata. Most 15 vagyok...
2010. ápr. 3. 16:58
 28/48 anonim ***** válasza:
2010. január 8-tól egyfolytában ez jár az eszemben.
2010. ápr. 3. 18:03
 29/48 anonim ***** válasza:
Először kb. 15-16 éves koromban lehetett, aztán egy időre hanyagoltam a témát, aztán fél éve megint előjött. Minden nap azon rágódok hogy egyáltalán miért érdemes élnem, mi az amiért érdemes lenne maradni... És nem találok semmit. Nincs semmi ami visszahúzna a szakadékból. Így elég rossz. :/
2010. ápr. 3. 22:27
 30/48 anonim válasza:
13XO
2010. ápr. 3. 23:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!