Hogyan gyógyuljak meg az anorexiából, ha senki sem segít?
a kenyeres vagyok....
nem-e hánytattam meg magam? akartam. de nem ment. nem jött fel. mondhatnám h hál' isten.... én úgy gyógyulgatok hogy arra gondolok (ami egyébként TÉNYLEG IGAZ!) hogy egy lány aki nem vézna nagyon vonzó tud lenni. a pasik nem szeretik a véznákat. gyengének és "élettelennek" tűnsz és ez bizony nem vonzó. sokkal jobban áll rajtad a ruha, a magassarkú, még a frizkó is ha egészségesen néz ki a tested! például vegyünk egy teltebb lányt: valószínű hogy van cellulitisz a segggén de a gatyába, szoknyába 100x szexibben mutat ha rátapad a naci. a pasik meg ezt nézik hidd el. aztán ha "becsomagolva" szexi már biztos "kicsomagolva se rossz" -> egy pasi szemlélete
meg hát egy gyenge lány milyen lehet az ágyban?! gyenge. egy élettel teli telt leányzó? élettel teli.
tudom hogy hülye tanács de segít: ne magadnak akarj megfelelni hanem másnak! egyél hogy megfelej mert a társadalomban (hiába mást sugallnak a magazinok, tv) gyengén nem jutsz egyről a kettőre! oda erő kell (fizikai-szellemi egyaránt)
Szeintem egy pszichológus (nem pszichiáter!!!) tudna neked segíteni. Írtad, hogy a az ország egyik legjobbja kezelt (áter, vagy lógus? gyanítom pszichiáter) de azért, mert egy szakember nem vállt be, még más bevállhat. Ez a pszichológusokra is igaz, ha nem vagytok egy hullámhosszon, lehet akármekkora koponya, nem fog működni a terápia.
Kicsit olyan ez, mintha feleségül mennél az ország legjobb pasijához. De ez nem jelenti azt, hogy boldog házasságban is fogsz élni, lehetséges, hogy egy átlagos ember mellett találod meg a boldogságot.
Szal, szerintem keress egy pszichológust, akit el tudsz fogadni, akivel képes vagy eggyüttműködni. Nem biztos, hogy elsőre sikerül, de ha találsz egyet, akiben megbízol, a gyógyulás útjára léphetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!