Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon gáz ha úgy érzem, hogy...

Nagyon gáz ha úgy érzem, hogy az ételek a legjobb barátaim?

Figyelt kérdés
Mostanában mintha aszociális lennék, van szociális életem, de nem szívesen mozdulok ki bulizni, csak kényszerből, mert ez a "norma", inkább veszek rengeteg kaját, bezárkózom a szobámba, és megeszem őket hatalmas élvezettel. Egyébként nagyon karcsú vagyok, szépségversenyt is nyertem, nem hízok egy dekát sem, szóval ebből a szempontból ez nem probléma, mondjuk a korral jöhetnek fel a kilók ahogy lassul az anyagcsere vagy ilyesmi, de egyenlőre nem. Egyébként a barátaimmal csak elvagyok, nem bírom őket annyira. Fiúk is állandóan bepróbálkoznak, de nekem terhes minden fajta emberi kapcsolat már, csak muszájból tartom őket, hogy ne nézzenek őrültnek. Szóval magányos vagyok, senkivel se tudok érdemben beszélgetni, de ez nekem nem baj, mert ott vannak a barátaim, az ételek. Ez a hobbim, múltkor is vettem 20 palacsintát, 5 lángost és 3 tábla csokit, és mindet egyszerre megettem.Szerencsére anyagilag jól állok, szóval nem jelent az étel beszerzése problémát. Szerintetek nem vagyok normális ha ez az életem értelme és orgazmusom van kb ha ehetek? Ha nem ehetek így "falásroham" szerűen, akkor inkább nem is eszek semmit, mert nem látom értelmét, annál jobban fog esni a következő nagy evészet. Állandóan az ételre gondolok, mindig az jár a fejembe, hogy hol szerezzem be a következő nagy adagot, és aggódom hogy esetleg nem lesz elég étel otthon. Nagyon szomorú szoktam lenni, mikor az evés végén tartok, hogy mindjárt elfogy, és már evés közben azon jár az eszem, hogy még mit egyek. Az ételt szent dolognak tartom, ha látom hogy valaki pazarol meg tudnám ölni szó szerint. Szóval az evés javára inkább lemondom a programjaimat is. Ha mások előtt kell enni ideges leszek, és amikor kérem a kaját az eladók mindig kiguvadt szemekkel néznek hogy milyen sok kaját kérnek, ez is nagyon frusztrál. Mikor kaját vásárolok felmegy bennem az adrenalin, hogy hogy tudom majd eljuttatni titokban a szobámba ezt a sok ételt. Őrült vagyok szerintetek? Félek :( 21/L Bocsi ha kicsit kusza lett és hosszú.

2016. márc. 11. 11:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem kusza ez, hanem provokáció és életszerűtlen. 20 palkót, 5 lángost egyszerre???? Na neeee. Meg ha nincsenek anyagi gondjaid, gondolom önálló vagy és te keresed meg az ételre való pénzt. Akkor meg ki elől is kell dugdosnod az ételt, hogy meg ne lássák? Kicsit eltúloztad egy picit drágám.
2016. márc. 11. 12:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Keressél egy depis szakácsot, akivel csak enni és szexelni kell.
2016. márc. 11. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!