Mit tegyek ha a legjobb barátaim durván megbántottak és
nem kérnek bocsánatot?
Figyelt kérdés
Nem akarom megszakítani velük a kapcsolatot mert azt nem nagyon tudnám kiheverni, viszont elmenni se tudok szó nélkül az ügy mellett és úgy tenni, mintha mi sem történt volna. Ha szóváteszem vagy láthatóan besértődök, akkor ők minden szívbaj nélkül megszakítják a kapcsolatot velem.
2010. jan. 17. 16:37
1/10 igabcsy válasza:
Nem tudom mi volt az a "durva megbántás".
De ha tényleg az volt, és Te ennek hangot adsz, erre ők minden szívbaj nélkül megszakítják a kapcsolatot veled, akkor én nem nevezném őket a "legjobb barátaimnak".
Tudod az igazi barátságnak ennél sokkal többet ki kell bírnia.
Gondolkodj el azon, hogy biztosan rájuk van-e szükséged???
2010. jan. 17. 16:55
2/10 anonim válasza:
ha durván megbántottak,akkor ne akarj ilyen barátokat. Az ilyen nem barát.
Egyébként nézz magadba, te nem hibáztál sehol?
Volt már nekem is ilyen, de hidd el, inkább legyen kevesebb barátod, de azok igazi barátok legyenek.
2010. jan. 17. 16:55
3/10 anonim válasza:
Ezek nem a barátaid, csupán a haverjaid. Te tudod, hogy van -e értelme ilyen társasággal lógni.
2010. jan. 17. 16:56
4/10 A kérdező kommentje:
Én bizony magamba néztem, nagyon is. Sőt, tőlük is megkérdeztem hogy milyen hibákat követtem el: egy két apróság volt, de azt még ők is belátták, hogy nem "válóok". A durva megbántás pedig abból állt, hogy: levegőnek néztek, úgy beszélgettek olyan dolgokról amik engem bántottak, hogy ott voltam, ezen kívül programokat szerveztek nélkülem és ezt az orrom alá is dörgölték. Kb ennyi volt a durva megbántás. Lehet, hogy csak én vettem túlságosan a szívemre, de ez van, ilyen vagyok.
2010. jan. 17. 17:01
5/10 anonim válasza:
ha így van ezek az emberek nem szeretnek téged, próbálj olyan társaságot keresni ahová beillesz
2010. jan. 17. 17:23
6/10 igabcsy válasza:
Első vagyok.
Most méginkább az a véleményem, hogy felejtsd el ezt a társaságot. Számomra egyértelmű, hogy direkt csinálták azért, hogy vedd észre magad.
Ne haragudj meg a szavaimért, de nekem az a véleményem, hogy ők leakarnak Téged építeni a társaságból, csak még annyi bőr sincs a képükön, hogy ezt nyiltan megmondják.
Én a helyedben többé nem keresném ezt a társaságot, mert sokkal többre értékelném saját magam.
2010. jan. 17. 17:25
7/10 anonim válasza:
Így van,jobb lesz ha keresel magadnak másokat.Velük sem kell teljesen +szakítanod a kapcsolatot,de ők ezentúl ne legyenek fontosak számodra,m te sem vagy nekik az,bármilyen fájó is tudomásul venni.Te több vagy annál h így viselkedjenek veled,feltételezem
2010. jan. 17. 19:35
8/10 anonim válasza:
Én is ilyenen megyek keresztül :( Szerintem próbálj új normális emberekkel ismerkedni akik nem fognak ilyet csinálni.
2012. márc. 9. 13:20
9/10 anonim válasza:
Igen átérzem engem is kiraktak van 4 osztálytársam aból meg 1 gyűlöl 1 ik szeret de megy az után (őt látom rajta hogy szeret :) ) 3 ő is szeret mint az előző
4 1 hü*ye ci*ány akit engem jobban szeretnek nálam is :,,(
mert az 1 ik nek a hvaerja :( van messengeren 1 csoport amiből kitetek és átnevezték 8. osztály (barátai) és csináltak mellé 1 8. osztály t
2016. dec. 9. 13:59
10/10 anonim válasza:
Úristen kérdező nem tudom olvasod-e még, de szinte teljesen ugyanezen mentem keresztül pár éve.. Engem is nagyon durván megviselt, több mint 1 év volt kiheverni és még ma is néha eszembe jut. Kíváncsi lennék hogy volt nálad a teljes sztori.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!