Miért van az hogy a "legjobb" barátaim döfnek hátba legelőször?
Olyan "jó" barátaim döfnek hátba akiket legalább 1 éve ismerek és azt gondoltam életemet is rájuk bízhatnám. De csak egyik napról a másikra mintha évek óta utálna szemetek lesznek velem, kiközösítenek, úgy tesznek mintha ott se lennék... fiatal vagyok, de sokat éltem meg. Ezért is nagyon fontos nekem egy barátság. Nem tudom mi lehet velem a baj:( A barátaimmal mindig kedves voltam, megosztottam még azt a keveset is amim volt... de akkor mi lehet a probléma? Csendes típus vagyok de nem hiszem hogy ez
probléma 16/F
És tudod hogy miért ilyenek?
És mi az amit elvártál volna tőlük?
A legtöbb társaságban vannak hangadók és ha valaki nem szól egy szót sem akkor persze hogy a hangadók egymással kezdenek el beszélgetni!
Ha nem beszélgetsz velük aktívan, szépen lassan kicsúszol a társaságból!
Szerintem ha valakit megismernék és az nem szólna semmit a társaságban akkor nem azért nem hívnánk mert utáljuk hanem mert mindegy hogy ott van-e vagy sem mert ugyse vesz részt a társaság életében!
De ezeket neked kell tudnod.
Akkor itt nem hátbadöfésről beszélnék hanem egyszerűen más tipusok vagytok. Te intellektuálisabb tipus vagy míg ők hülyéskedni szeretnek.
Szerintem keress hozzád illő barátokat akikkel meg is érted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!