Szeretnek htb lenni. Miert baj az 20 evesen?
Nem akarok tanulni, se dolgozni. Nem reg ott hagytam a jogi egyetemet, holott csak fel evem volt hatra, de egyszeruen nem erdekelt, hanyingerem volt tole. Viszont igy dolgoznom kene ugye...voltam mar parszor de nem jo, kellemetlenul erzem magam a sok ember kozott, akik allandoan kibeszelnek es osszeneznek a hatam mogott. Raadasul rettentoen nehez felfogasu, lassu es bena vagyok, ezek pedig nem jo tulajdonsagok a munka teruleten.
A szuleim szerint hulye vagyok es nem ertik miert lett ilyen felfogasom.A baratom mellettem all, o azt mondta ha ugy allna anyagilag egyaltalan nem banna, ha otthon maradnek.

A kulcsszó: "ha úgy állna"...tehát nem áll úgy, hogy eltartson. Ráadásul szülés előtt azért nem ártana, ha dolgoznál, hogy kapj gyedet. Hidd el, minden plusz fillér jól jön.
Sosem értettem azokat, akik nem dolgoznak. November óta vagyok itthon, munkát keresek, és majd' beleőrülök a monoton itthonlétbe.

Te magad meg is válaszoltad a kérdésed:
- "Szeretnek htb lenni. Miert baj az 20 evesen?"
- "Ha szakit velem akkor meg igy jartam, valoszinu nem birnam sokaig es ongyilkos lennek. Nagyon nincs miert elnem." - hát ezért.
Ha úgy érzed, hogy nincs miért élned, akkor nyilván bajban vagy, de 20 évesen még bőven van lehetőséged ebből kilábalni.
Azt a fél évet már csak azért is érdemes lenne befejezni, hogy elő tudd venni azt a papírt, bármikor kellhet - nem szakirányú munkához is, 10-20 év múlva is jól jöhet. Sosem tudhatod, mit hoz az élet.

Egy idő után nagyon fogod unni az otthonlétet.De majd rájössz...arra pedig ne alapozz,hogy majd valaki eltart,mert ez nem egy biztos pont és az alárendeltje leszel valakinek,nem leszel független.
Vagy dolgozol,vagy tanulsz,valamit kell.Keress egy olyan területet,ami azért valamennyire érdekel,csak van ilyesmi.Hidd el,még mindig sokkal jobb tanulni,mint dolgozni.De te tudod...
20L
Voltam mar, mindig ugyanaz volt. Vegyek erot magamon es valtoztassak az eletemen. De en ilyen vagyok, nekem soha nem voltak celjaim, en azt szeretem ha a kezem a bilibe log es nem kell csinalnom semmit. Egesz eletemben megfelelesi kenyszerem volt a szuleim iranyaba, egy jo 2-3 eve mult el ez. Miattuk kezdtem el ezt a szakot is.
Penzesebb gazda? :D Ok.

Nem lehet, hogy inkább sok lett most neked valami?
Egy egészséges ember akar csinálni valamit. Baromi unalmas ám otthon. 1 hónapig tök jó, de aztán kezd sok lenni.
Szerintem őszre nem kicsit lesz eleged és nem tudhatod, hogy mit hoz az élet, szóval fejezd be azt a képzést következő félévben.

Mar kiiratkoztam, de nem kezdenek bele ujbol.
Vannak olyan emberek akik nagy dolgokra szulettek, vkik meg csak azert, hogy rontsak a levegot. En az utobbi csoportba tartozom.
Probalom felvazolni ezt a legtobb embernek, de hat sokan nem ertik. En ugy velem nekem teljesen felesleges barmit is elkezdenem, mert egy ido utan osszeesek a nyomas alatt, ugyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!