Tönkrement az életem, hogyan másszak ki ebből?
Diplomásként nem lenne szabad ennyire elkeseredned, főleg, hogy az ország jobbik felében laksz...kell, hogy legyen munkalehetőség.
Mi a gond a jelenlegi munkahelyen? Mit jelent az, hogy nem megy?
Szerintem a fejedben van a legnagyobb gond. Azt kellene valahogy kezelni, mert ez nem fog egy munkahelyváltással megoldódni, és már attól is félsz, hogy lépj e felé. Ez neked sem jó, de a lányodnak ilyen anya mellett felnőni pokol lesz...legalább az ő kedvéért fontold meg, hogy segítséget kérsz.
Szia!
1.:Én is székesfehérvári vagyok. Üdv a klubban :)
2.: Az önbizalmadat ne hagyd, hogy akármi is elvegye, mert akkor elmerülsz az önsajnálatban, és véged.
3.: Ha felvettek arra a munkahelyre, azt nem alaptalanul tették, tehát ha maradni akarsz, tudsz is maradni ha összeszeded magad. A kislányod ahogy olvastam, épp elég motiváló erő :) Persze ha nem akarsz maradni, ezen a környéken akkor is fogsz találni munkahelyet szerintem is, csatlakozva az előttem szólóhoz.
4.: Ettől függetlenül elmondhatod szerintem nyugodtan a főnöködnek hogy mi a baj. Hidd el jobb ha tőled hallja mint mástól.
5.: Ha a hőn szeretett apuka nem akarta a kislányát, és elhagyott titeket (ha így történt akkor nagy köcsög, ez nem rám tartozik), akkor miért gondolná most hirtelen meg magát? Attól, hogy te lelki válságban vagy, ő marad ugyanaz a gyáva aki menekül a felelősség elől. Szóval ne aggódd túl magadat emiatt.
6.: Ha esetleg szeretnél velem beszélgetni, vagy valamiben segíthetnék, írj nekem nyugodtan. Az igazság az, hogy ezt részben magam miatt is írom mert jelenleg én is nagy szarban vagyok, nekem is jót tenne. Van is itt egy kérdésem nekem is kiírva ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!