Lusta vagyok és motiválatlan. Hogy másszak ki ebből?
Már ott tartok, hogy szeretnék ebből az állapotból kikerülni, de egyelőre a lustaságom erősebb.
Hiába határozok el valamit (pl. hogy elkezdek edzeni) valahogy mindig elmarad... Nincs erőm és kedvem küzdeni, inkább legszívesebben feküdnék, aludnék egész nap. Elkeserítő, mert az eszem tudja, hogy elpocsékolom a napjaimat, mégsem tudok ráparancsolni magamra. :(
Boldog kapcsolatban élek, van munkám, bár az nem ad túl sok sikerélményt... de megvan mindenem és minden emberi számítás szerint boldognak kéne lennem.
Csak a lustaságom miatt nem tudom legyőzni a lustaságot. 22-es csapdája. Mit tegyek?
Helló!
Szerintem a lustaság mindenkiben benne lakozik. Talán ezen úgy tudnál segíteni, hogy mindennap valami kis célt tűzöl magad elé. Például azt mondod, hogy ma kimegyek és futok egy kicsit, mondjuk kezdésnek negyed órát, de előtte bemelegítesz. Ha ez sem sikerül vagy csak kis segítség, tanács kellene, írj privátban és megpróbálunk segíteni a problémádon. :)
Haha, furán fognak rám nézni a buszon, mikor hirtelen csinálok pár fekvőtámaszt. :D
Mindegy. Értem, mire gondolsz, és valószínűleg igazad van. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!