Miért nem találok célokat, amiket elérhetnék? Motiválatlan vagyok, semmi sem érdekel igazán.
20 éves vagyok, és igazából semmi sem érdekel különösebbeb, néha van pár dolog amivel úgy vagyok hogy de jó, meg ezt szívesen csinálnám, aztán eltelik pár óra/nap és már az sem érdekel. Nem mondanám, hogy depressziós vagyok. Egy családi vállalkozásban "dolgozom" igazából csak vagyok benne, meg csinálom amire apámék kérnek, teszem a dolgomat. Nem hajszolom magam halálra,nincs kötött munkaidő és a pénz is jó. De nem különösebben érdekel.Csak úgy "tengődöm". Az, hogy elmenjek esetleg valami olyan munkahelyre, ahol gályázhazok napi 8 órát az ki van zárva, mert írtózom a monotonitástól. És hogy másnak dolgozzak napi 8-12 órát. Nem is beszélve a tetű főnökökről:) Töltöttem ki önismereti teszteket, az sem nagyon segített. Sőt, volt hogy 3 tesztből 3 külőnböző eredményt kaptam:-D meg lelkiismereti tesztek, stb, ott is ahányat kitöltötem kb annyi féle eredményt kaptam.
Magamról még annyit hogy fiú vagyok, folyékonyan beszélek angolul és középfokon spanyolul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!