Igazam van a fiatalsággal? Velem akkor baj lesz?
Már 16 vagyok vagyis benne vagyok a kamasz korban bőven! Nem követek semmi olyan példát hogy stílus vagy ami sajnos manapság sűrű az hogy jajj nem akarok élni! Ezek az ilyen zavarok meg hülyeségek azok azért vannak mert kamaszkoruak az emberek meg a hormonok szórakoznak velük?
Én azt hiszem valahogy csillapítom őket! Nem követek semmilyen stílust, nem voltam még életemben bulizni sem! nem is szeretnék! Cigit sem próbáltam soha! És a fő az hogy mindig is szerettem és szeretni is fogok meg most is szeretek élni! És ritkán találni manapság ilyet! Ebből idősebb korban lehet baj? És ugye már egyszer az ilyen emos vagyok duma meg goth vagyok duma elmulik? Amikor kilépnek a kamaszkorból vagy mi van itt manapság!
Tudom, hogy off, de:
A helyesírást is gyakorolhatnád, ha már discoba úgysem jársz, - időd lenne rá.
Én 35 leszek lassan. Sosem vágytam bulikba, mindig zavart az erős zene, egymás tapicskolása, az alkoholizálás, hogy anélkül nem tudtak vidámak lenni. Ma is ha elnáézem a tizenéveseket, rengeteget "kell" inniuk és bogyózniuk, hogy valakik legyenek, hogy "pörögjenek". De mi értelme ennek? Nem tudom.
Én lehettem volna kicsit lazább amúgy, mert pl. táncolni sem voltam hajlandó, de egy tanulságot megjegyeztem: ha belül erős vagy, nem kell rettegedned, hogy a rossz elbuktat, mert bárhol, bármikor, bármire mondhatsz nemet. Keress olyanokat, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak. Lehet, hoyg nincsenek sokan, de többre mész velük, mint 40-50 ivócimborával.
Dehogy lesz baj!
Ne izgulj nem maradsz ki semmiből!
Előbb-utóbb úgy is bepótolod,
még ha nem is hiszed el!
Tapasztalat!
:)
Én is ilyen voltam (vagyok). Arra figyelj, hogy találj valakit, akivel összehaverkodsz. NAGYON pocsék, ha az embernek nincs olyan barátja, akivel megbeszélhet dolgokat, elmarhulhat órákat. :) Nekem nem voolt, egész szeptemberig, az egyetemig. Amúgy én sem dohányzom és antialkesz vagyok, így a bulik is kilőve nagyobb részt. Legutóbb a bankett volt. Akkor jöttem rá, hogy megy ez nekem pia nélkül is: simán át tudom venni a hangulatot egy bizonyos pontig. Ehhez azonban társaság is kéne, az egyetemes csapat fele meg olyan, hogy szerdán buli, pénteken buli, szombaton haverokkal összeröffenéses "józanodás". Nem az én súlycsoportom. Egyedül meg inkáb nem...
f/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!