Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Igazam van a fiatalsággal?...

Igazam van a fiatalsággal? Velem akkor baj lesz?

Figyelt kérdés

Már 16 vagyok vagyis benne vagyok a kamasz korban bőven! Nem követek semmi olyan példát hogy stílus vagy ami sajnos manapság sűrű az hogy jajj nem akarok élni! Ezek az ilyen zavarok meg hülyeségek azok azért vannak mert kamaszkoruak az emberek meg a hormonok szórakoznak velük?

Én azt hiszem valahogy csillapítom őket! Nem követek semmilyen stílust, nem voltam még életemben bulizni sem! nem is szeretnék! Cigit sem próbáltam soha! És a fő az hogy mindig is szerettem és szeretni is fogok meg most is szeretek élni! És ritkán találni manapság ilyet! Ebből idősebb korban lehet baj? És ugye már egyszer az ilyen emos vagyok duma meg goth vagyok duma elmulik? Amikor kilépnek a kamaszkorból vagy mi van itt manapság!

2010. márc. 28. 00:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%

uristen -.-" XD

elmondanám járok bulizni meg minden benne vagyok a kamaszkorban de semmi nem vagyok max pláza pi csának néznek pedig nem is vagyok az de énis IMÁDOK ÉLNI :D

2010. márc. 28. 00:54
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ebből biztos nem lesz baj.
2010. márc. 28. 00:54
 3/14 anonim ***** válasza:
63%

00:54

16L

2010. márc. 28. 00:55
 4/14 anonim ***** válasza:
52%
első 00:54 a 16L :D
2010. márc. 28. 00:56
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet attól még valaki életvidám, és járhat szórakozni, ha nem emo/goth/plázacica. Vannak normális emberek is, akik nem felvágni, menőzni akarnak, csak simán együtt lenni a haverokkal, vagy ismerkedni, stb stb.

Hogy ebből lehet-e bajod? Szerencsére pont a normálisabbak közé tartozol. Arra viszont figyelj, hogy azért járj szórakozni. Ha tényleg szeretsz élni, akkor kapcsolódj is ki, járj emberek közé. Én már megbántam, hogy régen annyi jó buliból (és élményből) maradtam ki. Ezeket sosem tudod majd bepótolni.

Hajrá, hajrá ;)

2010. márc. 28. 01:16
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Annyi baj lesz csak belőle hogy nem lesz mire emlékezned.Őrültjó így felnőttként visszaemlékezni mennyi ökörséget csináltam, csináltunk anno.
2010. márc. 28. 01:39
 7/14 anonim válasza:
86%

Hát a baj az, hogy nem lehetsz nagyon biztos magadban, ha ezt leírod ide, sőt gyanítom, hogy vki msn-en dicsekedett

( feltehetően hazudott,de mind1)és ezért írtad ezt 3negyed egykor.

Ez az ingerszegény élet, meg rossz hozzáállás. Az életundor kamu, akinek az van, az megöli magát a többi emberről aki mindennap panaszkodik, na kb azokat kéne berakni a Saw részekbe, hogy na akkor mennyire utálnak élni.

Nehogy azt hidd, hogy csillapítod, talán később serdülsz, vagy keveset láttál/éltél meg. Beindul a szerkezet, lehet csak 20 évesen,de beindul.

Én csak azt mondom, hogy a kamaszkort nem kéne ilyennel elbaszni, hogy gyakorlatilag letöltöd az időt, mint egy börtönben.

„Nem az a lényeg, hogy néhány évvel megtoldjuk az életet, hanem hogy némi élettel megtöltsük az éveket.”

Én pl most értem haza egy szülinapról. Lightos volt, de a zene a kaja a pia az adta. Kis történés,de történés, élmény, amit 200 kép bizonyít.Itthon is maradhattam volna...na ja :)

Ha gondolod dobj egy üzt az msn-ért és folytathatjuk ott, ide úgye találok vissza xD

2010. márc. 28. 01:58
 8/14 anonim ***** válasza:
13%
szerintem b.zi vagy
2010. márc. 28. 13:28
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Na most a tini alkeszek tuti le fognak pontozni, de nem igazán izgat...

Szóval szerintem nem baj hogy nem jársz el bulizni ( én se járok, bár én azért mert a hangos zenétől megfájdul a fejem meg a fülem) sőőőt...most mondok egy példát az én rokonomat ( unokabátyámat) aki tizennégy éves kora óta bulizni jár és most 21-éves és már úgy viselkedik mint egy kiégett, lerobbant, életunt 60éves ! Pedig hát könyörgöm 21ÉVES! Még csak most kellett volna elkezdeni élni, de már nem sok hiányzott hozzá hogy öngyi legyen, mert egyszerűen megunta a bulizást, annyi csaja volt mint égen a csillag minden hétvégén buli meg pia...és most mi van? 21évesen úgy viselkedik mint egy háborús veterán...:(

Nincs azzal semmi baj hogy nem jársz bulizni, de szerintem se hanyagold a barátaidat és az embereket légy mindig vidám( az emo-sokkal goth-okkal pedig ne foglalkozzál a pláza pi*ák terén meg az jusson eszedbe hogy hogy fognak majd kinézni 30évesen :) )

Én nekem egy életre szóló példa lebeg a szemem előtt miért jó az ha nem éljük ki magunat 14-15-16 évesen...

És mi az hogy akkor mire fogunk vissza emlékezni öregen?

Na mondjuk ez attól függ hogy kinek mi az öreg ( valakinek a 30 már öreg, részemről viszont a 60-70 évesek az öregek...na de ízlések és pofonok)

60évesen csak arra emlékeznénk vissza amit tizenhat évesen csináltunk? na ne már...és akkor hová lettek a huszas évek? és a harmincas? és a nagyvenes?

Én nem akarok 30éves koromra kiégni ígyhát büszkén kijelenthetem hogy 17-évesen nem halok bele ha nem piálok meg disco-zok, de a haveroktól pasiktól barátoktól én sem zárkózok el.xD

Remélem segítettem neked ezzel :) ( bocs hogy hosszú lett)

2010. márc. 28. 16:24
 10/14 A kérdező kommentje:

Húúú azta! Az utolsó az nagyon tökéletes! kösz! Meg az 1:16 os meg az 1:58 as is! Köszönöm a válaszokat! Hát nem msnen dicsekedtek! Hanem a fiatalokat vagyis a korosztályom figyeltem meg! Szeretem figyelni az ilyen bolond vagyépp normális embereket! Középsuli elején vagyis 2009 szeptemberében lettek uly osztálytársaim! az elemiben nem igen barátokztam az osztálytársakkal! Most van az új osztályban egy leg jobb barátom ahhoz minden pénteken el megyek! Nála szórakozunk bár ketten! Ő régebben járt bulizni de már nem! Én az életem élem tudnák mit mesélni! De nem piálva vagy buliról vagy akár hogy! Itthon pirotechnikával szórakozok! Bicilkizek, motorozok! És annak ellenére hogy csak pénteken megyek haverhoz minden nap egyedül szórakozok valamivel! Mindig ki találok valamit! Egyszerüen egyáltalán nem érzem szükségét hogy el mennyek bulizni! Bár még sose voltam de félek is tőle hogy el kezdjem ezért ja rajtam múlik és nem ölnek meg érte sose fogok menni! Szerintem az pénz kidobás az helyett pirotechnika alapanyagokat veszek bár még nem kell rá sokat költenem, veszek ruhát! Vagy benzint a motorozáshoz hisz az a fő! :D:D

Szóval én igy vagyok vele! Köszönöm a válaszokat! jöhet még vélemény!

2010. márc. 28. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!