Miért van ez és mit tehetnék ellene?
Tényleg minden barátoddal kapcsolatban így érzel, vagy csak egy ember miatt szoktál féltékenykedni?
Lehet, hogy attól félsz, elhagynak? Hogy találnak nálad jobb barátot? Régebben voltak olyanok, akik úgymond "hátbatámadtak", vagy elárultak? Lehet, hogy nem tudsz megbízni a barátaidban, de az sem kizárt, hogy nem tartod magad elég értékesnek. Vagy esetleg túl is értékeled magad, és úgy gondolod, megérdemled, hogy minden pillanatban körülötted sürgölődjenek?
Hát, figyelj... én nem tudom, hogy ez ellen mit lehet tenni, de megértem a problémádat, én is ilyen vagyok. Sosem mutatom ugyan ki, de borzasztóan irigykedem, amikor egy barátomat mással látom szórakozni. Még én sem értem magam, hiszen sokszor elmondta, hogy fontos vagyok neki, de attól félek, egyszer majd lesz valaki, akit sokkal jobban fog szeretni. Félek, hogy megutál... bár ez talán még jobb, mintha szimplán nem venne rólam tudomást, lehetséges, hogy emiatt vagyok néha vele undok. Ilyenkor csak az jár a fejemben, hogy "kije van" még rajtam kívül.
Azt hiszem, ez már beteges :D Remélem, te nem fogsz idáig jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!