Csak en fantazialok csiklandozasrol, es olyan dolgokrol, hogy kikotozok valakit es jol megcsikizem? Vagy olyasmirol, hogy engem kotnek ki, hogy megcsikizzenek? Vagy van mas ilyen orult is, mint en? :D 21/f
Figyelt kérdés
Eloben is csinaltam parszor, es eletem legjobb elmenyei voltak, innen tudom, hogy mennyire jo..2016. jan. 3. 16:22
1/9 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, én is ilyen vagyok. Csiki fetishnek hívják legjobb tudtom szerint. Mondjuk én olyan vagyok hogy inkább én akarok csikizni és nem azt akarom hogy engem csikizzenek xd
2/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt :)
Irtam privatban
2016. jan. 4. 22:44
3/9 anonim válasza:
Nem. Nem vagy egyedül. Mesélnél azokról amik veled történtek? Privátvan gondolom
4/9 anonim válasza:
én is szeretem, vannak is élményeim mindkét szerepről. szerencsére a barátnőm is vevő rá :)
6/9 anonim válasza:
Én is fantáziálok arról, hogy megcsikiznek, és már csináltam is élőben. Nem vagy egyedül. :D 18/L
8/9 anonim válasza:
Azt hiszem ez ugyan 6 éves kérdés, de örök aktuális! A legjobb érzékiség felkeltó, vidám hancúrozó, szexhez vezető játék. Ha egy barátnővel ebben a kérdésben nem találtuk meg az egyetértést, hamar szakításra került. Volt hogy a nő adta fel, mert ezt ő nem bírja és utálja. Volt hogy én, mert mert menekülősen infantilis volt. Semmi remény nem volt, hogy ezt együtt, egymás örömére gyakorolhatjuk! Mások ilyen tapasztalata ls érdekel, kor-nem feltüntetéssel.
9/9 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Jó olvasni, nem vagyunk egyedül, és làny is bevàllalta!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!