Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ennyire nőies?...

Miért vagyok ennyire nőies? Hogyan változzak meg?

Figyelt kérdés
Szóval a járásom, beszédem saját identitásom elég csajos és úgy érzem ez borzasztó
dec. 24. 16:53
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Kezdj el boxolni és motorozni.
dec. 24. 17:01
 2/9 anonim válasza:
54%
Egyszerűen ilyennek készültél el. Nem minden fiú születik egyformának. Azt hallottam, hogy magzatkorban a egyes hormonok mennyisége befolyásolja, hogy milyenek leszünk.
dec. 24. 17:11
 3/9 anonim válasza:
83%
Ha olyasmit erőltetsz magadra ami nagyon távol ál tőled, akkor az egész egy erőltetett színjáték lesz amit mások is megéreznek majd.
dec. 24. 17:39
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Sportolj. Ha kicsit izmosabb vagy, akkor nem fog zavarni senkit a csajosság.
dec. 24. 17:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Na igen. Ha leveszem a ruháim viszonylag izmos vagyok de ruhákban úgy nezek mint egy csontváz
dec. 24. 18:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Növessz bajuszt,hordj ingeket (ne testhez simulót). Egy világoskék ing nagyon szép férfias tud lenni.

Most azon gondolkodom, hogy a fekete cipők még olyan erőteljesebbek.

Szürke,bordó,sötétkék,fekete kötött pulcsi (férfi fazon) egy pasinak jól állhat (nem biztos, hogy minden szín.) Most bordás kötésű szürke pulcsit képzelek, cipzár nélkül, ami tuti, hogy jó lehet neked.

Meg a nem vidám színű pólók, hanem ami kicsit komolyít, komorít rajtad. A világoskék, halványkék ingek fazonukban komolyíthatnak, komoríthatnak rajtad, és az határozott, "harsány", magabiztos, komoly, férfias, "eltántoríthatatlan"-ez férfias tulajdonság.

Szóval én erre az elegáns vonalra ülnék rá,kevésbé játékos, helyette komoly színek. pl most barna övre is gondolok.

dec. 27. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

*ja és a testhez simulós dolgokat hagyd.Lehetőleg se a nadrág, se a póló ne simuljon rád. Nem kell,hogy bővebb legyen a méretednél, csak egy kicsit hadd lifegjen a póló széle, ne simuljon rád. Az férfiatlan hatást kelthet, ha rásimul egy pasira egy póló. Te méreted legyen, csak ne a testhez simuló fazon.

Farmerből se ilyen csőgatya, ami rádsimul ,hanem pl olyan szárú,mint ceruza,hogy nem vastagszik, nem vékonyodik lefelé, hanem konzekvensen akkora. Van egy szélessége a szárnak, és mindenhol annyi,és az is.

A pólónak olyan értelemben nem kell lógni/lifegni lent, hogy nem dugod be a derekad, és befúj6 alá/ mögé a szellő, azt utálon, csak fazonra ne a simulós legyen, az is konzekven legyen ugyanannyira fixen széles mindenhol.

Szóval a te méreted,de ne a te alakodat vegye fel,tehát ne alkatkiemelős legyen.

dec. 27. 12:17
 8/9 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy nekem bejön ha rám simul egy ruha.

Ettől függetlenül elegáns vagyok és ápolt és talán ez lehet még ami rárak egy lapáttal. Inget és kötött pulcsikat hordok. Ja meg az arcom is hihetetlen lányos, gyerekes

Bajszom, se borostám nem nő

dec. 27. 12:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"Az a baj hogy nekem bejön ha rám simul egy ruha."

Nem kötekedésből, de akkor döntsd el, melyik fontosabb

Szerintem egyébként viszont a halványkék kifejezetten nem férfias, de ha már ingről beszélünk, a fekete mindenkin jól mutatott, akin láttam, illetve az ugyanilyen színű hosszú szövetkabát is

Egy ismerősöm szintén nem túl férfias külsőre, egyszer viszont sötétebb szürke felső volt rajta, így teljesen máshogy nézett ki (jó értelemben). Tapasztald ki, neked milyen színek állnak jól

Amúgy kipróbálhatnál más talpmagasságú cipőt. Én is máshogy járok teljesen laposban, mint olyanban, aminek van egy kisebb sarka, hátha neked is megváltozik úgy, hogy jobban tetsszen

Egy jól megválasztott frizura nagyon sokat dobhat az összképen, így egy jó fodrász meglátogatását mindenképpen javasolnám

Amit a hetes írt, az is jó gondolat egyébként

jan. 25. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!