Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan változzak meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változzak meg?

Figyelt kérdés

Az van, hogy kb. 19-20 éves koromig csak gumival dugtak, mindig is rettegtem a nemi fertőzésektől, főleg HIV. Aztán egyszer egy csávó átjött hozzám, Grindr-en beszéltünk előtte, mondta hogy ő is csak gumiban dug stb stb. Na hát mégsem úgy történt, elsőnek csak hozzányomta a farkát a seggemhez, utána meg berakta és belém is ment. Onnantól kezdve rájöttem, hogy sokkal jobb gumi nélkül, de rettegve mentem 1 hónap után STD tesztre, minden negatív volt, utána mondtam, hogy soha többet, csak gumiban. Hát...ez sem jött össze, kb. 10-12x dugtak meg gumi nélkül, volt hogy gloryhole-nál. Nem értem magamat, rettegek a nemi kóroktól, de azért csinálom a hülyeséget, meg veszélyeztetem magamat. Nem tudom lehet e ennyiszer szerencséje valakinek, de még mindig negatív vagyok az összes fajta STD-re. De én nem akarom ezt már, ki tudja mi lenne, ha olyanba futnék bele, aki HIV pozitív és csak egyszer ne legyen szerencsém és meg van a baj. Főleg, hogy csak passzív szerepben vagyok mindig. :/ Csak egyszerűen a gumi annyira lelohaszt és olyan mintha ez valami rossz fétisem lenne, hogy vonz a veszély, a rizikó...vagy próbáljak meg venni egy élethű műpéniszt, hátha az tudja pótolni az igazit?

23

2023. aug. 16. 13:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
13%
Gyógyulj meg. Probléma solved.
2023. aug. 16. 13:19
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Úgy tűnik, nem kapcsolatra hajtasz. Akkor a műf... valóban lehet megoldás.
2023. aug. 16. 13:28
 3/18 anonim ***** válasza:
81%

Elhatározás kérdése, meg akaraterő kérdése...

Te gyenge vagy ezekben!!

2023. aug. 16. 13:30
 4/18 anonim ***** válasza:
56%

PrEP kell neked, a HIV-től véd.

[link]

2023. aug. 16. 13:31
 5/18 anonim ***** válasza:
92%
HÁt amit az elmúlt 3 évben megspóroltál a gumin, azt szánd rá pszichológusra és derítsétek ki miért ilyen önsorsrontó a viselkedésed.
2023. aug. 16. 13:54
 6/18 anonim ***** válasza:
89%

Szedhetsz bogyót, de az nem véd meg mindentől.

Fix partner,? Nem lenne jobb

Mint a föld alatt, vagy felette

2023. aug. 16. 13:56
 7/18 anonim ***** válasza:
87%
Igazából a kérdésed sem értem. Tipikusan az ilyenek miatt, mint te, rossz a megítélésünk. Ha vállalod, hogy gumi nélkül dugjanak, akkor ne csodálkozz, ha összeszedsz majd valamit. Nem tudlak érte sajnálni. Vagy keress egy társat, és akkor nem kell emiatt aggódnod. De előbb tanulj meg hűségesnek lenni
2023. aug. 16. 14:44
 8/18 A kérdező kommentje:
7: tévedés. Amiért rossz a megítélésetek (mivel én nem vonulgatok), az a pride például. Vagy a transzok. Vagy hogy már a plakátokon is szivárványos dolgokat tolnak az emberek képébe. Soroljam még? Kettő: a meleg világban nincs olyan, hogy komoly kapcsolat és hűség. Csak nézz szét, kérdezz körbe, 10-ből 9 meleg párkapcsolatnak fél éven (vagy annyo se) belül vége, mert megunják egymást, vagy megcsalják egymást, vagy az egyik fél keres valakit, akinek lómérete van, mert a melegeknek mindig a méret a legfontosabb, nem pedig a belső tulajdonságok, vagy nyitott kapcsolatba kerülnek ès fűvel fával csinálják, majd csinálnak egy közös profilt egy nagyon alja szexkeresőre, miszerint ők csak ,ismerkednek, beszélgetni akarnak'...ez a világ ilyen, inkább lennék hetero, jóval többre tartják egymást és a kapcsolatokat, de ha már meleg lettem, akkor inkább csak szexelek én is, hozom a formát. :D
2023. aug. 16. 15:06
 9/18 anonim ***** válasza:
94%

Tehát a tipikus gyűlölöm magam és ezért mindenki mást is aki hasonló esete áll fenn. Menj el pszichológushoz és állj le a fidesz propagandával. Gondolom soha nem voltál pride-on, azt meg gondold végig, hogy 100 plakátból van-e több, mint egy szivárványos, mert én még egyet se láttam eddig.

Évente két reklám van, amiben vannak melegek aztán megy is miatta a hiszti, mint a tavalyi coca-cola reklámnál.

2023. aug. 16. 15:10
 10/18 anonim ***** válasza:
81%
Fuhh kérdező xd elég durván általánosítasz. Mondjuk ezek alapján nem is akarnék veled semmiféle kapcsolatot.
2023. aug. 16. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!