Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan változzak meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változzak meg?

Figyelt kérdés

Az van, hogy kb. 19-20 éves koromig csak gumival dugtak, mindig is rettegtem a nemi fertőzésektől, főleg HIV. Aztán egyszer egy csávó átjött hozzám, Grindr-en beszéltünk előtte, mondta hogy ő is csak gumiban dug stb stb. Na hát mégsem úgy történt, elsőnek csak hozzányomta a farkát a seggemhez, utána meg berakta és belém is ment. Onnantól kezdve rájöttem, hogy sokkal jobb gumi nélkül, de rettegve mentem 1 hónap után STD tesztre, minden negatív volt, utána mondtam, hogy soha többet, csak gumiban. Hát...ez sem jött össze, kb. 10-12x dugtak meg gumi nélkül, volt hogy gloryhole-nál. Nem értem magamat, rettegek a nemi kóroktól, de azért csinálom a hülyeséget, meg veszélyeztetem magamat. Nem tudom lehet e ennyiszer szerencséje valakinek, de még mindig negatív vagyok az összes fajta STD-re. De én nem akarom ezt már, ki tudja mi lenne, ha olyanba futnék bele, aki HIV pozitív és csak egyszer ne legyen szerencsém és meg van a baj. Főleg, hogy csak passzív szerepben vagyok mindig. :/ Csak egyszerűen a gumi annyira lelohaszt és olyan mintha ez valami rossz fétisem lenne, hogy vonz a veszély, a rizikó...vagy próbáljak meg venni egy élethű műpéniszt, hátha az tudja pótolni az igazit?

23

2023. aug. 16. 13:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%

A kérdező a 8-as válaszban meglehetősen nyersen írta le,amit írt ..

DE ! Nagyon sok mindenben igaza van, amit a melegek párkapcsolathoz való viszonyáról állít.

Saját és mások pofára esésein okulva állítom ezt.

Mondjuk az össze-vissza szexeléssel nem értek egyet,de ez az ő dolga.

2023. aug. 16. 16:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy csomó meleg van boldog párkapcsolatban, aki nem talál évekig kapcsolatot, valahogy azoknál sose fordul elő, hogy egy kis önreflexió kellene és mondjuk beszélgetés egy pszichológussal. De valahogy mindig az van, hogy mindenki másban van hiba. Itt is minden párkereső kérdésnél vagy öt ember kesereg, hogy ő aztán csak párkapcsolatot akar, de senki más, ez azért kevésbé hiteles amikor ezt többen is írják.

Hetero vagy meleg, a kapcsolatok fele tönkremegy egy idő után, ez nem szexuális beállítottság függvénye.

2023. aug. 16. 17:43
 13/18 Jani Belucci ***** válasza:
84%
Ez nettó önpusztító viselkedés, ha teljesen ki lennél békülve önmagaddal, akkor nem csinálnál ilyen butaságot. Előbb utóbb elkapsz valamit, és azzal más életét is tönkreteheted. Ha magad miatt nem, a partnereid miatt tedd meg, hogy gumit húztok.
2023. aug. 16. 18:04
 14/18 anonim ***** válasza:
76%

"nem vonulgatok"

Akkor nem érdemelsz elfogadást.

2023. aug. 16. 21:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát én személy szerint a biztosra mennék, mert ha viszont HIV fertőzésed lesz akkor nem nagyon fogsz embert találni aki nemhogy gumival de gumi nélkül se biztos hogy lefekszik veled.
2023. aug. 16. 21:49
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a kérdezőnek. Gumi nélkül sokkal jobb. Bár belém meg soha senki nem élvezett gumi nélkül, én megértelek. Egy próbát megérne a számodra a műpénisz, de szerintem annál azért izgatóbb a gumival való dugás is.
2023. aug. 17. 08:28
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi 13 éve együtt vagyunk monogám kapcsolatban, nyilván gumi nélkül csináljuk, mert van bizalom. És nincs közös profilunk valami alja grinderen.

Nincs azzal gond, hogy összevissza szexelsz, egészségedre, de lehet, hogy egy állandó szexhaver megoldás lehetne.

2023. aug. 18. 00:29
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Például úgy, hogy akarj is megváltozni. Ha nem, akkor a nyűglődés felesleges, de nem bízhatsz mindig csak a szerencsédben.
2023. aug. 21. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!