Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változzak meg?
20éves fiú vagyok... a helyzet az, hogy megakarok változni a jóirányba mert eddig minden lányt kihasználtam ... nem kötődtem soha senkihez és minden lányt megszereztem egy menetig aki megtetszett .
Mielőtt megkapom h csak szeretném, hogy így lenne vagy h felvágásból írom ki ... nem és nem .
Tényleg komolyan érdekel , hogy hogy lehet ezt a mentalitást megváltoztatni magamban, hogy tudjak normális kapcsolatot kialakítani egy lánnyal .
Szerintem is az a jó, ha előre felvázolod, hogy csak szexet akarsz. Onnantól kezdve minden nő saját felelősségére fekszik le veled :D
Ha pedig nem vagy szerelmes, akkor minek alakítanál ki mélyebb kapcsolatot? Felesleges ezem gondolkodnod. Majd ha találsz olyan lányt, akivel te úgy érzed, hogy komolyabb is lehet, akkor azzal elmélyül a dolog. Ha a lány is akarja, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!