Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek hogy változzanak az együttlétek?
Párommal 3 éve vagyunk együtt.
Régebben én is mondhatni merészebb voltam az ágyban, de előtte sokáig nem volt kapcsolatom és elég visszafogott lettem azóta, főleg az ágyban.
Ő szerintem kb mindent kipróbált amit lehetett eddig, eleinte ezért is voltam szégyenlős, mert féltem valamit rosszul fogok csinálni. Ezért rászoktunk a hagyományos együttlétekre, semmi extra, én nem vezetek.
Többször próbálkoztunk és ő is próbálta kezdeményezni, hogy legyek mondjuk fent, de egyszerűen nem megy. Pedig előző kapcsolataimban, hajjaj!
Volt hogy beszéltünk erről, el is mondtam mi a helyzet, megerto volt és úgy alakult nem is erőlteti.
Viszont szeretnék már változtatni, nem csak az én örömeim végett hanem szeretném hogy kicsit változatosabb legyen neki is.
Nem hinném hogy tartanom kellene attól, hogy majd megun, de azért így mégsem tartható ez az állapot.
Néha az is nehezíti a helyzetet, hogy ha kezdeményez, olyan bolondosan csinálja. És hiába jeleztem, ő nem veszi komolyan, azt hiszi csak viccesen idegesít ezzel. Viszont elmondtam mi a jó nekem hogy aztán beinduljak, igyekszik, viszont az előjáték nem az erőssége, bár igyekszik, annyira érezni az egészben hogy ...nem is tudom mintha nem működne a kémia.
Ő allítása szerint nagyon szeret úgy ahogy vagyok, de mégis kellene valami változás és egyértelműen részemről. Csak sajnos ilyenkor eltervezem hogy majd legközelebb bevállalósabb leszek, de aztán ledermedek és minden úgy lesz ahogy eddig.
Valamilyen tanács?
Gondoltam egy szexi hálóingre, de vajon attól lesz merszem felülre mászni és tenni a dolgom?:D
Megkerem a válaszotokat, hogy a bántó kommenteket kerüljék, én is tudom, hogy nem jó ez amilyen vagyok, unalmas lehetek már, esetleg felmérését hogy ennyi éve hogyhogy nem változott...ezért is szeretném kíkérni olyan veleményét aki volt hasonló szituációban vagy aki egy kicsit helyrerázna az ismereteivel. Köszönöm:-)
28N
Egyébként külsőre nincs önbizalomhianyom, talán a cicim kicsi és zavar (őt nem), de nem annyira hogy amiatt lenne ez az egész gátlás bennem.
Ha az előző kapcsolataidban "hajjaj" voltál, akkor ezzel a partnerrel kapcsolatban van valami bibi.
Az, hogy ő előtted kb "mindent kipróbált", az nem kellene, hogy téged blokkoljon, nem lett attól ő az erotika "nagymestere". Ezen kívül, ahogy írtad, korábban merészebb voltál az ágyban. Talán a ti nem tudjátok kihozni a másikból, amit mások kitudtak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!