Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte már azt, hogy a párja néha úgy viszonyul hogy kötelességnek érzi az együttlétet?
Elsőre fura lehet, de valóban az #1el kell egyetértenem.
A párod kíván téged, ezért szexelni szeretne, te ezzel szemben kötelességként fogod fel, mivel nem kívánod.
Lehet mondani hogy "hát kívánnám, de a fáradtság meg munka meg anyám kínja", de valójában ezek nem számítanak. Az a lényeg hogy ő akar szexelni, te meg nem. Ha meg az életmódod miatt nem kívánod, akkor változtatni kell rajta, hogy megegyezzen a libidótok, vagy ha nem akarsz/nem tudsz változtatni akkor szakítani.
Ez a nagy helyzet
"Ha meg az életmódod miatt nem kívánod, akkor változtatni kell rajta, hogy megegyezzen a libidótok"
Hogyan?
Kevesebbet dolgot bevállalva mondjuk, hogy ne hullafáradt legyen a nap végén
Persze tisztában vagyok vele hogy ez a legtöbbeknek nem így megy, én csak leírtam az ideális lehetőségeket. Ennek így nem lesz jó vége az fix, de sajnos ilyen helyzetekre vannak utalva sokan
Te is azt érezteted, hogy a férfi hibája hogy elment a kedved a szextől.
Nem mondtad hogy a szex rossz minősége miatt nem volt kedved szexelni, szóval feltételezem hogy nem erről van szó.
Innentől kezdve pedig annyi a helyzet, hogy a férfi napi szinten kívánta a szexet, neked pedig kisebb a libidód. Ebben nem tudom hol a férfi a hibás...
Tudod, akkor hagyja ott a munkahelyét, és keressen másikat, hogy akkor legyen kedve bszni, amikor a férjének.
Abban "hibás" a pasi, hogy ne vegye alapnak a napi dugást. És ne követelje ki, duzzogás, sértődés formájában SEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!