Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is érezte már azt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érezte már azt, hogy a párja néha úgy viszonyul hogy kötelességnek érzi az együttlétet?

Figyelt kérdés
Szeretem a páromat. 1 év vagyunk együtt. Én vagyok a nő. Mostanában azt érzem hogy a párom úgy gyomja rám az együttlétet mintha kötelező program lenne. Nagyon szìvesen vagyok vele együtt, de sajnos van olyan hogy faj valamim vagy 12 órát dolgoztam, fáradt vagyok stb. Olyankor csak arra vágyok hogy megöleljen és pihenjünk egymás mellett. Na olyankor van az hogy ha ő akarja akkor is kell szexnek lennie. Olyankor van az hogy jajjj nem kìvánom és társai. Majd persze a vége az lesz hogy vagy megsértődik vagy hagyom magamat. Olyankor azt erzem hogy szamara lassan az egyuttlet nem is a szerelemrol szol hanem hogy pipa legyen eu a nap is.
2023. okt. 25. 22:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
14%

Igen, ez a szándékos férfigyűlölő kiforgatása az általam leírtaknak

Természetesen úgy értettem, hogy ha mondjuk

1.nem akar szakítani, mert minden más téren passzolnak

2.neki is nagyobb lenne alapesetben a libidója, ergo SZERETNE is többet szexelni, de egyszerűen a sok munka/akármilyen tevékenység miatt túl fáradt

AKKOR ÉRDEMES EZEN VÁLTOZTATNI, MERT KÜLÖNBEN A SZAKÍTÁS AZ EGYETLEN RACIONÁLIS LÉPÉS, TEKINTVE HOGY A LIBIDÓKÜLÖNBSÉG KB MINDEN KAPCSOLATOT MEGÖL

Így már érthető?:D

2023. okt. 26. 08:35
 12/17 anonim ***** válasza:
13%

Értem a problémát, a sértődés, duzzogás valóban nem egy helyes problémamegoldási stratégia, ETTŐL FÜGGETLENÜL, ha neki olyan a libidója, hogy naponta kívánja a szexet, akkor az ő dolga alapnak venni a napi szexet, ugyanis pontosan annyi joga van a napi szexet kívánni, mint neked nem kívánni a napi szexet. Innentől kezdve megintcsak, ilyen libidókülönbségnél keresni kell egy olyat aki nem kívánja naponta, ahelyett hogy a nem szakításnak köszönhetően másfél évre elment a kedved a szextől.

Tehát a problémamegoldásnál valóban hibázott a férfi IS, mert szakítani kellett volna, de ebben mind a ketten egyenlő mértékben hibásak vagytok.

Az pedig hogy naponta akar szexelni valaki, nem egy hiba!

2023. okt. 26. 08:43
 13/17 anonim ***** válasza:
93%

Abban hibás, hogy erőltette. Normális kapcsolatban nem várod el a párodtól, hogy akkor is lefeküdjön veled, ha nem akar.

2023. okt. 26. 08:53
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Igen, ez egyértelmű, már én is leírtam

#2 #6 #8 #11 #12

2023. okt. 26. 08:56
 15/17 anonim ***** válasza:
11%

De még egyszer, az érthetőség kedvéért.

Az erőltetés, az a szakítás helyetti rossz problémamegoldás volt, a nem-szakításban pedig ugyanolyan hibásak.

És amúgy meg igen, nem várhatod el hogy feküdjön le veled, ha nem akar. DE azt sem várhatod el hogy NE akarjon lefeküdni veled a másik, ha ő le akar. Pontosan ugyanannyira inkorrekt mindkettő, de ezt láthatóan elég sokan nem fogják fel.

2023. okt. 26. 09:03
 16/17 anonim ***** válasza:
22%
Hogy-hogy kötelesség? Szerintem simán inkább olyan az étvágya. Ha neked nem olyan akkor szakítani kell, de ha hasonló akkor verd ki a fejedből, hogy kötelesség motiválja, persze csak akkor szexelj vele ha jól esik.
2023. okt. 26. 09:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Mindeggy mert ez a kapcsolat màr kudarcra van ítélve...
2023. okt. 26. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!