Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Masoknak is szokott olyan...

Masoknak is szokott olyan lenni, hogy MINDEN idegesit?

Figyelt kérdés
A hajam, az arcom, az emberek korulottem, a diszek, az etelek izei, a berendezes, a ruha erzese a boromon, az idojaras, az elet, a tudat, minden zavar. Egyszeruen csak szeretnek egy tokeletes kocka alaku feher szobaban fekudni egy agyon, amin tokeletesen friss, uj, feher huzatok vannak, kozben pedig tv-t nezni. Semmilyen berendezes ne legyen. Csakis tisztasag, agy, tv. Kesz. Masok nem gondolnak neha ilyenekre? Nem borulnak ki neha az erzetek sokasagatol? Marmint, hogy tul sok mindent ereznek egyszerre a borukon, tul sok a berendezes, tul sok a teendo, stb.

dec. 23. 10:17
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is van néha ilyen. Általában amikor már nagyon rosszul vagyok, ideges és fáradt. Meg tudok őrülni néha attól, hogy valaki eszik mellettem, és hallom ahogy rág, vagy hogy szuszog, vagy a hajam érintésétől az arcomon, egy karkötőtől a karomon, a legkényelmesebb pólóm is kényelmetlen, zavar, ha van valaki a közelemben, ha nincs becsukva az ajtóm, ha valaki csak hozzámszól. A legrosszabb. nem tudom, néha csak besokallok. És a környezetem, aki ezt képtelen felfogni általában még rátesz. nekem a komfort helyem egy sötét hangszigetelt szoba lenne egy hangszóróval és rajzlapokkal egy lámpával és puha ágy szerű padlóval.
dec. 23. 21:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
OCD kis ASD-vel?
dec. 23. 21:26
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

2

Csak egy kis stressz, túlterhelés, állandó konfliktus a családban, legalábbis nálam. Néha az ember elfárad és elege lesz ha túl sok szar jön össze

dec. 23. 21:30
 4/9 A kérdező kommentje:
EGYES, URISTEN, DE ORULOK, HOGY VAN MEG RAJTAM KIVUL ILYEN. koszonom szepen!!
dec. 24. 15:08
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

4

Egy pár:D annyira talán nem is kevés

dec. 24. 17:52
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Valószínű hiperszenzitív vagy.
dec. 26. 11:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez a fehér ingermentes zárt szoba a napokban nekem is eszembe jutott. Jót tenne egy kis pihenés, kizárni a világot.

Nem tudom mi a megoldás, vagy hogyan legyek türelmesebb, hiszen az élet nem áll meg, nekem is menni kell tovább ott, ahol vagyok. Talán valamilyen rövid meditációt vagy mantrát fogok begyakorolni, hogy amikor nagyon rossz a helyzet, megnyugtassam magam. Sokszor bőgnék egy nagyot inkább, mint hogy itt legyek.

dec. 29. 13:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen
dec. 30. 10:29
 9/9 anonim ***** válasza:

7

Same😞

dec. 30. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!