Jól esik mikor itt valakinek beszólhatsz, belerúghatsz?
De nem süllyedek oda, hogy azért mert bajom van, másokat bántanák. Legalábbis nem szándékosan...
33F
jól esni nem esik jól, de vannak olyanok akiknek szándékosan agresszívebben válaszolok, ha már nagyon szánalmas amit csinál...nem rosszat akarok neki, hanem azt, hogy vegye észre milyen szánalmas és tegyen a saját boldogságáért...meg az álszerény megjátszós hülyéknek is beszoktam néha szólni, de általában nem vitát akarok hergelni...szerintem van amikor máshogy kell kinyilvánítanom a véleményem, hogy a kérdező megértse mit is akarok, persze ha a "támadásomra" bezárkózik, vagy ugyanúgy reagál akkor nem feltétlen segítettem, de talán más észre veszi benne a mondanivalót...
Van amikor 1-1 válaszomra reagálva szidalmazva írnak nekem privátot, vagy egy másik választ...azoknak van amikor ugyanolyan sértően írok vissza, de van amikor tisztázni akarom a félreértést és normálisan válaszolok...attól függ mennyire idióta az illető...
22F
Tudod engem mi bosszant legjobban? Amikor valaki kiír egy kérdést, mert nem tudja, de tudni akarja, különben minek fáradna a kérdezéssel, és akkor az a válasz, hogy te hülye vagy, ásd el magad, neked még élned sem volna szabad, hogy ezt nem tudod.
És nem csak a szex kategóriára korlátozódik, legutóbb például a főzősben tapasztaltam ilyet. A legszebb pedig, hogy ha az első válasz ilyen hülyevagyhanemtudod, akkor megy a nyáj utána bégetni, és mindenki hozzáteszi a maga kis rúgását, csípését.
Emlékszel McMurphyra a kakukkfészekben, és a példabeszédére a csipicsibékről?
#5:
szólj ha padlón vagy és alkalmazom a te elméletedet :)
22F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!