, mit tegyek? Mar felek magamtol.
Figyelt kérdés
Nem is tudom hogy fogalmazzam meg, amiota szakitottunk baratnommel folyton pekhes vagyok es ha probalok tenni ellene valamit akkor is balul sul el. Eddig jo tanulo voltam de szakitas ota (ami mar 4honapja volt) nagyon leromlott, barataim is leszarnak igy hogy nem tudok "adni" semmit sem nem is keresnek es ha szeretnek valakivel beszelni nem tudok mert nincs kivel igy pedig bennem orlodok minden rossz es mar ott tartok hogy felek magamtol. Meg is mit tegyek hogy ne keljen rettegnem sajat magamtol? (17/F)2015. okt. 18. 20:05
1/4 anonim válasza:
Miért félsz magadtól és miért nem te keresed a többieket?
Miért szakítottál a lánnyal?
2/4 A kérdező kommentje:
Egy idoben kerestem oket de mar meguntam hogy folyton en keressek masokat, jol esne ha nem csak akkor irnanak a "barataim" amikor szivesseget kernek. O szakitott velem mert nem tetszett nekem hogy egy koncerten iszik mert nem voltam vele es ugy nem tudtam ra vigyazni (alapbol o nem szokott inni) es igen tudom hogy elegge furcsa szakitas de sziven utott mert sok mindent tettem erte (elmentem dolgozni,leszoktam a cigirol stbstb). Azert felek magambol mert egyre gyakrabban jut eszembe a halal, eddig nem tettem azt asztalra semmit sem es ha igy maradok nem is fogok es igy nincs ertelme az eletnek, akar hanyszor fekszem az agyban azon gondolkodom hogy meg kell halnom mikozben alabol nem ilyen vagyok es szerecsere mindig megtudom alni hogy barmit is csinaljak magammal
2015. okt. 18. 22:43
3/4 anonim válasza:
Mit dolgozol? Már nem tanulsz?
A lány nem viszonozta, hogy szeret?
17 évesen mi a fenét kellene letenned az asztalra? Ember!
Majd ha 10 év múlva nem teszel le semmit, lehet gondolkodni.
4/4 A kérdező kommentje:
Iskola mellett elvalaltam egy 8 oras muszakot azert hogy legyen penzem ra. Viszonozta valamikor..de meg is megcsalt es hazudott de meg is megbocsajtottam neki mert remenykedtem sajnos hiaba. Focizom es nem tudok jo errdemenyt mutatni pedig jol ment, ugyan ez van a sulival is es ha igy maradok akkor nem lesz szep jovom..pedig probalok tenni ellene de nem jon ossze semmi sem
2015. okt. 18. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!