Miért félek saját magamtól?
Ismerős az érzés. Én idén fogok érettségizni és bár most már egészen jól állnak a dolgaim tanulás terén, ez nem mindig volt így. nem ismerlek, szóval ezek nagyjából csak tippek, de szerintem az egyik probléma az lehet, hogy nincsen konkrét célod, amiért megérné továbbtanulni. Fontos például, hogy korán eldöntsd milyen pályán akarsz továbbtanulni (mondom én, aki még most is ezzel szenved :D). Így tisztában leszel azzal, hogy mit kell teljesíts és ahhoz tarthatod magad. másrészt mindenkinek vannak olyan álmai, amik nehezen megvalósíthatóak komoly anyagi háttér nélkül, például beutazni a Földet, vagy bármi más. (Kicsit sietek a válasszal, szóval kissé túlzottan anyagiasnak hathat ez az érv a fogalmazásom végiggondolatlansága miatt, bocsesz. ^^)
A másik dolog ami most az eszembe jutott az az, hogy nincs más délutáni elfoglaltságod csak a tanulás és/vagy a züllés. Én anno elkezdtem animézni (csak semmi előítéletesség pls :D), könyveket olvasni és edzőterembe járni, plusz "beszereztem" egy pulit, egyszóval már annyira el vagyok látva programokkal, hogy lassan a tanulás rovására megy. ja és persze szocializálódj, mert barátok nélkül eléggé nehéz túlélni a gimnáziumot. ha lehet normális emberekkel barátkozz. (Zárójelben írom, mert valószínűleg ez csak a saját hülyeségem, de nemcsak a legrosszabb, hanem a legjobb "stréber réteget" is érdemes elkerülni, mert eléggé idegesítőek tudnak lenni, ha nem vagy te is annyira fanatikus a tanulás iránt, plusz a többiek is megbélyegezhetnek. DE ezt tényleg csak rohadt kis betűkkel, vastag zárójelek közt írtam, mert leírva még értelmetlenebbnek tűnik, mint végiggondolva.)
Ez minden amit képes olt kipréselni magából az én 18 éves agyacskám remélem segített valamit.
18/F
én is ez vagyok( még csak 12 vagyok) suliba járok de mégis bulizni akarok diszkóba akarok menni, ini akarok!!!! ez 2 okból is lehet:
1.:soha nem érzett érzéseid(amikre soha nem számitanál) elöjönnek
2.:meguntad az eddigi éned csak ezt kivülről nem érzed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!