Normális vagyok?
Alapvetően csendes, zárkózott ember vagyok, legnagyobb hobbim az olvasás, elvagyok a saját kis világomban.Viszont a környezetem az ellentétem, buliznak, szórakoznak, élik az életüket.Eldöntöttem, hogy én is újítani fogok,és elkezdek megnyílni az embereknek, mert mióta az egyetlen igaz barátnőmmel már nem tudjuk tartani a kapcsolatot, nem igazán tudom megosztani az érzéseimet senkivel.De azt vettem észre,hogyha közelebb engedek valakit,annyira, hogy elhívjon valahová, vagy nem értem jól magam a társaságban, vagy alapból kitalálok valami indokot,hogy ne menjek el.A szüleim mindig mondják hogy éljem az életem, ne csak tanuljak meg olvassak, de úgy érzem, ha megpróbálok megfeleni a környezetemnek, csak magamnak okozok rosszat.Nekem annyira felszínesnek tűnik mindenki, semmi komoly dolog nem érdekli őket, néha van egy pár osztálytársam, akikkel komolyabban tudok beszélni, de ők is másokkal vannak ha megtehetik, a "vicces" meg "jófej" emberekkel, én meg unalmasnak vagyok beskatulyázva.Szeretnék én is olyan közvetlen meg boldog lenni, mint ők, de valahogy nem érzem jól magam, ha úgy viselkedem, nagyon megjátszott az egész.És az is szar, hogy szerintük unalmas vagyok, pedig elég nagy a fantáziám a könyvek miatt, nemcsak olvasni, de írni is szeretem őket.A másik meg az,hogy olyan nehéz szakmát választottam, aminél még a szüleim is fogják a fejüket, hogy nem vagyok normális, pedig én nem nehéznek tartom, mint az osztálytársaim,hanem egy izgalmas kihívásnak.Normális vagyok? Mert a környezetem nagyon is azt sugározza felém hogy nem, de ha megváltozok, az meg csak nekem lesz rossz.Mkt tegyek?
16/l
Szerintem normalis vagy, csak a mai tarsadalom szemeben az az atlagos hogy mindenki kicsapongo es aki nem olyan azt megnezik, kikozositik megjobban.
En is ez a visszahuzodo tipus vagyok, kicsit nehezebben illeszkedem be kozossegekbe es emiatt sokszor megbantanak, gunyolnak(persze ezeket nem kell figyelembe venni).
Igen, ez igaz.
Köszi a választ:)
#1 vagyok megint: en azt furcsallom hogy egy vegyes kozossegbe(ahol vannak fiatalok oregek, ferfiak nok) be tudok illeszkedni (magamhoz merve) eleg konnyen meg a sajat korosztalyomba nem.
Lehet neked is konnyebben menne
Legyél önmagad, ne játszd meg magad, ne erőltess magadra semmit. Ugyanennyi idősen próbáltam vicces lenni, de nekem nem ment és mindenki utált, meg lenézett miatta. Mindig más voltam mint a többiek, emiatt nem tudom hány iskolát megjártam már (mondjuk nagyon sokszor közbeszólt a költözés. A második városomban voltak inkább gondok)
Milyen szakmát választottál?
Én is szeretnék sok minden lenni, ha egyszerűen nem megy, kár erőltetni. Ne akarj megfelelni senkinek csak magadnak.
Köszönöm a bíztató válaszokat, nem fogom feladni önmagam:)
Hogy milyen szakmát választottam? Hát ez egy kicsit bonyolult, érdekel a gyógyszerészet és az orvostudomány, a célom az, hogy gyógyíthatatlan betegségekre találjak gyógymódot, ami elég lehetetlennek hangzik, de engem nagyon motivál:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!