Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményed a szerencséröl?

Mi a véleményed a szerencséröl?

Figyelt kérdés

Szerinted v ki vagy v mi felsőbb égi hatalom irányitja vagy nem irányitja ezeket? De akkor miért vannak szerencsés vagy éppen balszerencsés emberek?

Mondok egy példát a mi postásunknál szokott sorsjegy lenni és néha veszek tölle egyett..De eddig még szinte sose nyertem,pl ma volt nálla 2 sorsjegy ami megmaradt neki,hát nem éppen a nem nyertest huztam ki? mig ő lekaparta a másikat és az ővé nyert,már számtalanszor volt ilyen,sőt mindig ilyenek vannak,hogy lehetek ilyen balszerencsés?

2015. okt. 8. 13:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

"mindig ilyenek vannak"

Ez nem igaz.

Ha konkrétan érdekel a téma, akkor begyűjtesz legalább 1000 ilyen szelvényt és mind megnézed. Ezek után (miután a társaság lapján megnézed a szelvény adatait), már nagyjából láthatod, mi a helyzet.

Tudod, a kísérletezés úgy néz ki, hogy MINDEN eseményt feljegyzünk - nem csak azt, ami számunkra kedvező (vagy nem csak a kedvezőtlent).

Amúgy én úgy gondolom, hogy nincsen semmiféle felsőbb hatalom, amelyik a mi sorsunkon szórakozik.

De ezt egyszerű példán is ki lehet próbálni: dobjál kockával 1000-szer. Előtte készíts egy 2 fiókos dobozt, és tegyél bele 3-3 számozott korongot (1-6).

Amilyen számot dobsz, azt a korongot tedd át a másik fiókba.

Utána nézd meg, hányszor volt olyan, hogy az összes korong egy fiókba került.

Ugye, milyen sokszor voltak szerencsések?

2015. okt. 8. 13:35
 2/14 anonim ***** válasza:

Ne magánban írj.

Még egyszer: NEM lehet úgy vizsgálni a dolgokat, hogy csak a kedvezőtlen eredményekre figyelsz.

Ha ezt nem érted, akkor gondolkozz el nagyon rajta, különben soha nem fogod érteni.

Persze könnyű azt mondani, hogy "nekem soha nincs szerencsém", vagy hogy "így akarták az égiek" - ugye akkor még csak véletlenül se te vagy a felelős a dolgaiért.

Mindig más a felelős, ugye?

2015. okt. 8. 13:56
 3/14 A kérdező kommentje:
Mindenért az égiek a felelősek,mert olyan nincs hogy v ki húzgál vaktába és nyer,mig én már ezt is meg a tudatos fogadást is kipróbáltam,de soha nem jött öszze,de az igen hogy hagyom magam mindig becsapni és rászedni hogy ez megfog változni,ozt sehol semmi..
2015. okt. 8. 14:28
 4/14 anonim ***** válasza:

"olyan nincs hogy v ki húzgál vaktába és nyer"

Mármint hogy a sok millió ember között van EGY olyan, aki többet nyert?

Szerinted ennek ugyanannyi az esélye, mint hogy TE nyerjél?

Van neked legalább valami fogalmad a valószínűségszámításról?

"mig én már ezt is meg a tudatos fogadást is kipróbáltam"

Tudod, azzal se lehet többször nyerni.

És tudod, hogy hívják a szerencsejátékokat egy nagyon találó szóval?

2015. okt. 8. 14:36
 5/14 A kérdező kommentje:

ma 14:36

Zrt nyer mindig egyértelmü

2015. okt. 8. 14:39
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem mindig, hanem hosszú távon.

A kutya nem játszana velük, ha csak veszíteni lehetne.

Kb. 45% esélyed van nyerni, a törvény szerint.

Ja persze, most jön majd: csalnak mind.

2015. okt. 8. 14:58
 7/14 A kérdező kommentje:
Az oods variálások azok igen csalás ,már hogyne lenne az,nem is szólva a sok bunda mecsről amiket megvesznek..
2015. okt. 8. 15:03
 8/14 A kérdező kommentje:

A lottórol nem is berszélve:

A Pénzcentrum már előre tudta.Az M1-en meg 20:00-kor kedzdték el a húzást!

[link]

2015. okt. 8. 15:09
 9/14 anonim ***** válasza:

Jó, rendben, sikerült kipanaszkodni magad.

Mindenki hibás, csal az egész világ, még fentről is csak mulatnak rajtad az istenek - csak te vagy tiszta.

Na, és most mit fogsz tenni?

Netán nem fogadsz többet semmire?

2015. okt. 8. 15:19
 10/14 A kérdező kommentje:

Az égiek nem akarják hogy nyerjek a tippmixen. De a lottóba meg.

Az utolsó 5-6 évben nagyon keményen csalnak. Évi 1200 luxor szelvényből jó ha össze jött 20.

Az előtt 200-250 volt. Így is veszteséges volt de néha valami kevés vissza jött.

Több helyen vettem 1-2 gépi lottót 6 db-ot összesen.A húzáskor vettem észre,hogy 2 -3 szám

"véletlenül" egyforma volt mindegyik szelvényen.

Közel 40 éve játszom több fajta szelvénnyel,de ilyen nyeretlenségi évekre nem emlékszem,pedig

akkor is csak 15000Ft volt a legnagyobb nyereményem.

Egyszerűen nincs találat és ez számtanilag is megkérdőjelezhető.

Az egyik ismerős skandináv lottóval heti 20 db szelvény,ugyanazok a számok, tavaly 3 db 4

találat a 7-ből.

Ennek a szerencsejátéknak már köze sincs a szerencséhez,a kormány rá tette a kezét erre is.

Már tényleg úgy van ahogy mondják,ez a bolondok adója. Akik azt hisszük hogy nyerhetünk.

Amíg le nem lesz itt cserélve az egész vezérkar,addig én már nem játszom, mert ennyi erővel

az ablakon is kidobhatnám a pénzt.

2015. okt. 8. 15:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!