Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon rosszul erzem magam a...

Nagyon rosszul erzem magam a boromben a sulyom miatt! 12/l. Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

12 eves lany vagyok, 167 cm es 84 kg. Rettenetesen erzem magam, nem tudom mihez kezdjek, a szuleim minden nap megbantanak a sulyommal kapcsolatos megjegyzeseikkel.

Itt egy kep. A minosegert elnezest:

2015. okt. 3. 17:42
 1/5 A kérdező kommentje:
2015. okt. 3. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Kep alapjan biztosan nem vagy 84 kilogramm, maximum 70.

Es ha tenleg azt muvelik a szuleid amit allitasz akkor ulj le veluk beszelni mert nagyon nem helyenvalo amit tesznek.

2015. okt. 3. 20:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Ma reggel beszeltwm veluk, de azt mondtak hogy azert csinaljak mert szeretnek...
2015. okt. 4. 07:58
 4/5 anonim válasza:

Biztos 84 kg vagy? Mert erősen kétlem. Szerintem jó kis alakod van, szép formás, még csak 12 éves vagy, járj el sokat mozogni, ne egyél zsíros, cukros kajákat, hanem sok zöldséget, pár év és bombajó leszel :) Irigylem az alakod!

20/L

2015. okt. 5. 00:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Mit szeretnél? Fogyókúrát, edzést? Az a sokat evő idősebbeknek való, nem neked. A te korodban ez egyhén szólva is ostobaság. Fejlődő, éppen átalakulóban levő szervezetnél természetes, hogy van rajtad ennyi.

Én pl. valamikor 10 éves koromban 56 kg voltam, aztán 13 évesen már a vékony kategória. Megnősz, átalakul a tested.

2015. okt. 15. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!