Mit kézdjek az életemmel?
Semmi nem sikerül nekem.Forgalomból negyedjére bukkantak meg, nem tudok le vizsgázni. Nem vettek fel egyetemre.
Nincsenek barátaim. És nincs barátom se.
A szüleim nyakán élek, pedig elszeretnék költözni de tudják hogy nincs senkim igy nem engedik. Van egy fiú aki öt éve tetszik már de csak arra lettem volna jó neki hogy használgasson, most utál és gyűlöl engem sőt hallani sem akar rólam.
Anyukám hamar megszült engem fiatalon ha elmegyünk valahova őt megdicsérik hogy milyen szép és jobban észre veszik a férfiak.
Mihez kezdjek magammal másnap 18 évesen van normális pasija meg egyetemre jár én meg itthon úlük szűzen és nézem a szüleim boldogságát, anyám meg ismétli ha hülye vagyok és nem tudok tanulni és nem vettek fel jogász szakra menjek férjhez..., legyen családom akkor boldogabb lennék mert tudja hogy szar életem van csak az a probléma hogy még az sincs aki elvegyen, nem hogy családod akapítsak.
Mihez kezdjek már gondolom azon hogy itt ahogyom az országot az itteni embereket és új életet kezdek valahol, de ahhoz pénz kéne én meg sima érettségivel nem tudok annyi pénzt keresni..
Tudtok vmit ajánlani?
Kilátástalan vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!