Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kézdjek az életemmel?

Mit kézdjek az életemmel?

Figyelt kérdés

Semmi nem sikerül nekem.Forgalomból negyedjére bukkantak meg, nem tudok le vizsgázni. Nem vettek fel egyetemre.

Nincsenek barátaim. És nincs barátom se.

A szüleim nyakán élek, pedig elszeretnék költözni de tudják hogy nincs senkim igy nem engedik. Van egy fiú aki öt éve tetszik már de csak arra lettem volna jó neki hogy használgasson, most utál és gyűlöl engem sőt hallani sem akar rólam.

Anyukám hamar megszült engem fiatalon ha elmegyünk valahova őt megdicsérik hogy milyen szép és jobban észre veszik a férfiak.

Mihez kezdjek magammal másnap 18 évesen van normális pasija meg egyetemre jár én meg itthon úlük szűzen és nézem a szüleim boldogságát, anyám meg ismétli ha hülye vagyok és nem tudok tanulni és nem vettek fel jogász szakra menjek férjhez..., legyen családom akkor boldogabb lennék mert tudja hogy szar életem van csak az a probléma hogy még az sincs aki elvegyen, nem hogy családod akapítsak.

Mihez kezdjek már gondolom azon hogy itt ahogyom az országot az itteni embereket és új életet kezdek valahol, de ahhoz pénz kéne én meg sima érettségivel nem tudok annyi pénzt keresni..

Tudtok vmit ajánlani?

Kilátástalan vagyok

2015. aug. 31. 23:19
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Ha tudsz főzni és beszélsz kicsit németül, költözz hozzám Németországba.
2015. szept. 1. 08:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Az idén tudsz jelentkezni másik egyetemi szakra, ahova kevesebb a ponthatár... Addig meg elkezdhetnél picit melózni, hogy ne ülj otthon és egy kis pénzt is szerezz. Most csak túl stresszes vagy a sikertelen felvételi miatt, de ez majd elmúlik... Nem dől össze a világ, még bármit elérhetsz, amit akarsz az életben.
2015. szept. 1. 18:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ nagyon aranyosak vagytok :)
2015. szept. 1. 19:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan bármit megadnának egy ilyen "kilátástalan" életért.. Jelenleg semmilyen komoly, orvosolhatatlan problémád nincs. Örülj neki, közben találd ki, hogy mit akarsz kezdeni magaddal, ezt más úgy sem tudja megtenni. Utána indulj el arra és hajtsd ki a beledet is, úgy célba érsz. Ez másképp nem működik. Az ország elhagyása nem megoldás, aki idehaza nem boldogul, az kint sem fog boldogulni. Odakint sem lesz egyszerűbb a forgalmi vagy egyetemi felvételi. Sőt, minden nehezebb lesz, mert nem az anyanyelved vár kint. A fejedben kell változtatni a hozzáállásodon, ha nincs elég kitartásod, akkor minden próbálkozásod kudarccal fog végződni. És ezt nem sértő szándékkal írom, ha úgy jönne le, elnézést, de az, hogy egérutakat ajánlgatok én is, nem fog segíteni rajtad.
2015. szept. 4. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!