Hogyan tudnék segíteni magamon?
Több éve önbizalmi gondokkal rendelkezem. Viszont ezek az életemben mindig hullámvölgyek. Soha sem sikerül semmi komolyabb a férfiakkal kapcsolatban.
Sok szerető baráttal vagyok körülvéve és bátran merem állítani, hogy teljesen őszinték velem, megmondják, ha valamit nem megfelelőképpen teszek. Tehát nem ebben van a hiba.
Szerintem az önbizalomhiány és a szeretethiány, amit egy férfitól várnék, körforgásban vannak. Mivel nincs férfi, nincs önbizalom. Mivel nincs önbizalom, nincs férfi. Hogyan tudnék ezen segíteni? Kérlek benneteket, ha tudtok valami jó tanáccsal szolgálni... nagyon megköszönném.
https://www.youtube.com/watch?v=8Zeol8iGd2w
Talán segíthet abban, hogy jobb képben lásd magad. Én sok bátorítást nyertem Nick Vujicic által. Több videóját is megtalálhatod youtubeon. Csak írd be, hogy "Nick Vujicic magyar". Remélem hasznosnak bizonyul. Fel a fejjel! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!