Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy segítsek magamon?

Hogy segítsek magamon?

Figyelt kérdés

Fél éve meghalt az életemben a legfontosabb ember az anyukám.

Tönkrement a párkapcsolatom,a legjobb barátommal is eltávolodtunk egymástól, van számtalan hamis "barátom", és még a munkatársaim is "szemetek" (amit írni akartam fennakadt a trágár szűrőn)

Hónapok óta mélyponton vagyok, ha érdeklődnek felőlem elhessegetem az embereket, vidámnak mutatom magam és nem akarok a gondjaimról beszélni.

Pár napja hosszú-hosszú gondolkozás után rávettem magam arra,hogy felkeressek egy pszichológust, már be is jelentkeztem hozzá, de aznap lemondtam az egészet mondván,hogy nem érek rá.

Mikor mélyebbre süllyedek rájövök,hogy tönkreteszem magam és változtatnom kell, aztán mikor erről a nagyon-nagyon mélypontról feljövök a kevésbé mélyre akkor úgy érzem minden rendben van és megoldom egyedül is, de mindig akkor jövök rá, hogy nem, amikor rám jön a depresszió.

2014. dec. 9. 20:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Először is fogadd őszinte részvétem, ez nagyon szomorú hír.

Másodszor ha nem vagy képes segíteni magadon, akkor segítségre van szükséged. Rossz döntés volt, hogy lemondtad a pszichológust. Szerintem tudna segíteni a problémádon. Azt tanácsolnám neked, hogy jelentkezz be újra, nem veszíthetsz semmit.

2014. dec. 10. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!