17 éves fiú vagyok, és úgy érzem, hogy az életmódon a halálba fog engem vinni. Mit tegyek, kivel beszéljek, hogy segítsek magamon?
Valószínű egy kis kamaszkori depressziód van,amit kezelni kellene,ha a szüleid nem segítenek osztályfönököddel beszélj.
Amit te tudsz tenni a következő:keresel magadnak valami értelmes elfoglaltságot,amit szeretsz,olvasás,sport stb,lényeg hogy ne önmagaddal foklalkoz,ne figyeld magad,mert abba bele lehet őrülni.
A helyzetedet rontja vagy talán okozója is hogy a szüleid veszekednek.Ha nem tudod velük szóban megbeszélni a dolgot írj nekik levelet de ne legyél otthon mikor olvassák,mire hazaérsz át tudják gondolni a dolgot.
Egyébként pedig együtt érzek veled,nekem is szörnyű kamaszkorom volt.
"A siker nem döntő, a kudarc nem végzetes. A bátorság, hogy folytasd, ez az, ami számít!" (Churchill)
Itt egy kis idézet hátha segít.
Amint az ember elkezd foglalkozni azzal, hogy mit gondolnak róla mások, azonnal elfelejt önmaga lenni.
Chester Bennington
Kedves Utolsó,ugye ezt te sem gondoltad komolyan?
Rugja ott ahol a legjobban fáj?
Ja aztán mehet a dutyiba ha minden beszólást így akar majd elrendezni.
Amit tehetsz:pozitív gondolatok ápolása,erőfeszítést igényel de tudsz a negatív hozzááalásodon változtatni.
SPORT és SPORT rendszeresen kitartóan.
Egészséges életmód,táplálkozás.
Egy olyan valaki akivel jókat tudsz beszélgetni,van ilyen?
Az élet olyan mint egy ajtó. Te döntöd el, hogy belépsz-e rajta, vagy sem. Az életet csak egy dolog válthatja föl: a HALÁL! Élsz vagy halsz? Te döntöd el! KEZDŐDJÉK A JÁTÉK!
by: Jigsaw
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!