Miért vagyok ilyen? (többi lent)
Figyelt kérdés
Dolgozok egy hete egy kajáldában londonban. A neve ukfc chiked fried. De az a kérdés hogy miért vagyok ilyen béna? 30-szor mutatnak meg valamit de én akkor sem tudom hogy hogy kell? De én nem tudom miért van ez. Egyszerűen ha meg hallom hogy dolgozni kell mennem el kap a rettegés, a félelem. Nem a munkától félek igazából. Meg nem is dolgoztam úgy mond soha. 18 éves vagyok, és egy munkába nem tudok el állni. Minden honnan ki dobnak. Vagy csak én vagyok enyire szerencsétlen? Kis koromban voltak betegségrim mint pl amikor meg születtem agy vérzést kaptam, szívzörejem volt, sérves is voltam tökre. És nem is vagyok az a sport típus, úgymond nincs semmi izmon. Nem mozogtam soha. Vagyis edzetem. Lehet ezért?2015. szept. 17. 16:33
1/1 anonim válasza:
szerintem attol félsz hogy lenéznek és a társaság utálni fog. Mindenkinek meg akarsz felelni énis igy vagyok kort nem irok de fiatal vagyok.. már nem felelek meg mindenkinek megtanultam h nemérek elsemmit. Szerintem othon mongyuk probálj gyakorolni vagy hasonlok. Gondolkozz találd fel magad :] sok sikert hozzá
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!