Másoknál is gyakran előfordul, hogy nem érzi magát annyi idősnek, amennyi valójában?
#2 Nem gondolom magam 40-nek, mások mondják, hogy értelmileg idősebbnek tűnök, de én ezt nem gondolom magamról. Egyáltalán nem vagyok beképzelt, ennek sokkal inkább az ellenkezője igaz rám.
#5 Viselkedésben nem tudom, hova soroljam magam. Öltözködésben inkább a farmer, tornacipő, póló kombinációt szeretem, sokszor felveszek mesefigurás ruhát is, de magassarkú, szoknya, ing csak akkor van rajtam, ha muszáj, ahogy nem bírom elviselni a kivágott, apró ruhákat sem. De elég antiszociális vagyok, sose járok buliba, nem iszom, nem dohányzom, nem fekszem össze mindenkivel, pedig a legtöbb 15-16 éves manapság ezt csinálja. Párkapcsolatom is csak egy volt, az is 20 évesen.
Szóval nem mondanám, hogy viselkedésre és gondolkodásra 15 vagyok, de lelkileg valamiért mégis annyinak érzem magam. Talán azért, mert az alakom és az arcom is olyan kislányos (ami egyébként nem zavar, nem is szeretnék felnőttesen kinézni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!