Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Veletek is előfordul, hogy a...

Veletek is előfordul, hogy a múlton rágódtok?

Figyelt kérdés

Néha azon kapom magam, hogy a régi sérelmeken, rossz dolgokon töprengek. Azt hiszem, hogy az idő begyógyította már valamennyire ezeket a lelki sebeimet, ráadásul jelen van a boldogság is az életemben. Mégis megesik, ha mosogatok, vagy olyan dolgot csinálok, amikor nem köti le a figyelmem valami, hogy ezeken gondolkozom. Persze elkerülhetetlen, hogy ne fussunk össze nemkívánatos személyekkel az utcán, vagy valahol ne botoljunk bele valamilyen emlékezetes dologba. De nem értem, miért kell ezeknek újra és újra feljönniük.

21/L

2012. júl. 14. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:

naná, szerintem elég sokan vagyunk

de nézd meg ezt:

[link]

magyar feliratot is be tudsz állítani hozzá, ha kell

2012. júl. 14. 18:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Érdekes és hasznos dolgokat mond el.

2012. júl. 14. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
persze, szokott mindenki szerintem, de hála ég a hosszútávú memóriám annyira nem jó, szóval elhalványultak eddig ha elég sokat vártam, aminek nagyon örülök :D:)
2012. júl. 15. 22:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindenki gondolkodik a múlton. Én esténként szoktam. Még olyanok is eszembe jutnak hogy harmadikba az egész osztály kiröhögött vagy hogy mikor milyen hülyeségeket mondtam vagy tettem. xd Ez elkerülhetetlen. Nem kell annyira törődni vele. Próbáld meg elterelni a gondolataidat. Hallgass például zenét. ((:
2012. júl. 16. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!