Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sok, ha egy nö havi szinten...

Sok, ha egy nö havi szinten ennyit költ (het) magára?

Figyelt kérdés

Saját keresetböl havi 135-140 ezret költhet magára. Ez már sok vagy pont jó?

20 év körüli, szülöktöl külön élö lányban kell gondolkodni

2015. aug. 28. 17:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
kolt(het) ... azert ez nem feltetlenul jelenti, hogy el is kolti
2015. aug. 28. 18:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Akinek ma jol szalad a szeker, az holnap beleragadhat a sarba. Aki ma meno, az holnap lehet piti. Senkinek nincs biztonsaga ... nem art(hat) a holnapra is gondolni.

A mondas is ugy tartja: "tobb nap mint kalacs"

2015. aug. 28. 18:52
 13/14 anonim válasza:

10#

Tisztában vagyok vele. De melyik mondatomból vetted azt ki, hogy nem tudom, hogy havi 135-140 ezret költ magára.

Írtam is, hogy én a helyében 140 ezer költőpénzből egy 80-at simán félre raknék, sőt én még többet is és csak a maradékot költeném el magamra havi szinten.

Nem értem mi a kérdésed. Csak leírtam, hogy én havi 10ezer forintból megvagyok hozzá képest.

2015. aug. 28. 19:55
 14/14 anonim ***** válasza:
A keresetedhez/bevételedhez viszonyítsd! Ha több,nyilván sok. Ha minden egyebet meg tudsz oldani,akkor te tudod,mi szükséges számodra.
2015. aug. 28. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!