Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vérbeli plázacica mennyit költ magára heti szinten?
Az én csajom átlag 20-30 rongyot költött el heti szinten, de volt hogy 100 elment egy hétvége alatt.
Műköröm, kozmetikus, szoli, aerobic v vmi más amivel fitten tartja magát csak ez 30-40 ezer egy hónapban, ehhez még hozzá jönnek a ruhák, cipők, de nyilván 20.000 Ft alatti cipő szóba se jöhet. Ja és még a különféle kenceficék, sminkszerek...
Azt itt és most hozzátenném h nem az én pénzemet költötte (csak részben), nem vagyok milliomos, ha az lennék valszeg nem erre az oldalra járnék csüt du. :D
Huhhh, azért az agyamat eldobom, hogy ennyi lány van, aki a pasijával fizetteti a mindennapi dolgait. Smink, aerobic, cipő... Abban a pillanatban felakasztanám magam, ha így kihasználnék valakit.
Mondjuk ezeken a plázak.urvákon nem fogott az emancipáció, csak addig jutottak, hogy a nő dísz a férfi mellett, de már gyereket szülni nem gyerebe, mert akkor meghízik, és sokat kell edzeni, ráadásul a pelenkázás az nem egy pláza-élmény.
24/N
Az én csajom átlag 15-20-t,és költse is,nekem nem engedi,pedig én is fizetném,külsőre minden pénzt képes vagyok kiadni,még magamra is.
Jó testnek,külsőnek ára van,nem is kevés,és nem csak pénzben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!