Sok, ha egy nö havi szinten ennyit költ (het) magára?
Saját keresetböl havi 135-140 ezret költhet magára. Ez már sok vagy pont jó?
20 év körüli, szülöktöl külön élö lányban kell gondolkodni
Eggyel szimpatikusabb kérdés lenne a "x ezret tehet félre" hozzáállás, de egyébként ha hosszútávon úgy gondolja, hogy fenntartható a színvonal, költsön nyugodtan.
Nekem férfiként nincs igényem erre, szóval esetleg kifejthetnéd, mire megy nálad el annyi pénz.
24/F
Ha saját kereseted akkor ebe senki nem szólhat bele, ha neked ennyi belefér, és ennyit tudsz is magadra fordítani akkor csak bátran. Rengetegen lesznek akik ezt túlzásnak találják, esetleg rosszallóan néznek rád ez miatt.
Azt el árulod kérdező, hogy ilyen idősen szülőktől külön élve milyen munkád van amivel ezt lehetővé tudod tenni magadnak ?
Azt csinálsz, amit akarsz, a te életed, addig míg egyedül élsz, addig senkinek nincs beleszólása, utána is csak annyi, hogy esetleg fölösleges dolgokra szórod el a pénzt és nem tudsz spórolni.
Jó neked, hogy ennyit tudsz magadra költeni, biztos a szülők jó kis helyre tették be téged ennyi idősen! Mivel egy jó fizető munkahelyre csak így tudtál bekerülni, mivel 20 évesen még diplomád sincs, hogy egy vagyont keress az eszeddel.
Nekem mondták, hogy a fogamhoz verem a garast, pedig azért ennyire nem vagyok durva.
Ha Pesten kajálunk soha nem megyek ilyen Mekibe, mert drága. Inkább viszek magammal, vagy eszek olcsó kínai levest. Havi szinten alig megy el 10000 ft beleszámolva a diák Budapest és a volán bérletet.
Nyári diákmunkai keresetemnek is a 80%-a megmaradt és félreraktam. Nyaralásra vittem 30000 ft-ot. hét Mezőkövesden. Szállással belépőkkel, utazással és mindennek együtt kb. 25-öt költöttem. Kisboltba bevásároltunk és a szálláson sütögettünk, csináltunk magunknak enni. A strandon is csak egyszer ettem ilyen zóna adagot.
Szerintem az a pénz sok. Persze ha tartok nagyobb bevásárlást, akkor én is költök, de ilyen 1 évben van 1-szer vagy 2-szer.
140-ből egy 80-at simán félre tehetne és még így is rengeteg marad neki a "luxusra".
De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!