Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van itt olyan akinek túl erős...

Van itt olyan akinek túl erős volt a BME, de egy szintén erős, de könnyebb egyetemen (pl. Óbudai) magára talált?

Figyelt kérdés
Túl lusta vagyok én ehhez sajnos. Nem tudom az egész "egyetem dolgot" hanyagoljam, vagy csak keressek egy gyakorlatiasabb iskolát. Mik a tapasztalataitok egyetem váltás terén?
2015. jún. 8. 19:07
 1/3 A kérdező kommentje:
Ahogy így visszaolvasom a kérdést, a nyelvtan sem az erősségem. asdasd
2015. jún. 8. 19:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek ilyeneket.

Óbudai, Pannon (Veszprém) ezek jók nagyon. Többi nemtom h milyen.

A véleményem az, h ha nem vagy matekzseni ne erőltesd a BME-t, mert itt semmi mást nem fogsz csinálni, csak görög betűket magolni továbbra is. Hasznos dolgok (pl. programozás, stb) egyenlő a nullával. Ezt már a diplomázottak mondják. De gondolom te is tudod, ha beleolvasol a tantervbe... A matekos tanárok meg szinte abban lelik egyetlen élvezetüket h mindenkit meghúznak.

Najó ez szak függő, mert építészen nem a matekkal szivatják a népet, de infon, gépészen stb igen

Viszont sajnos ott van h manapság még primitív módon minden cégnek a diploma az első dolog. De ha Óbudai kitűnsz a tömegből és kapcsolatokat szerzel sokkal előrébb vagy mint egy 8 év alatt kínkservesen megszerzett BME diplomával, ami mellett nem volt életed, illetve nem tudtál hasznos projektekkel foglalkozni.

Azt nemtom melyik gyakorlatias, ezen a téren minden magyar egyetemet szidnak, ahogy lehet. Ha gyakorlatot akarsz, állj össze 3 haverral és valósíts meg egy projektet. Nem tudok jobbat mondani. A jelen Magyarországon az egyetem egy szükséges rossz, ami ahhoz kell hogy legyen hol dolgoznod, ami nagyon távol áll a tanulás fogalmától, mint olyan.

2015. jún. 9. 15:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2015. jún. 9. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!