Egy felsőfokú szakképzés egyetemen mennyire erős? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Én 2 éves felsőfokú szakképzésre megyek egy egyetemre. (vendéglátó szakmenedzser-re) Ezen kívül lenne elég időm egy másik OKJ-s képzésre, ami csak fél éves, és levelezőn végezném? Kell annyit tanulni egy felsőfokú szakképzésen mint egy alapszakon? És milyen gyakran kell tanulni? Itt is vannak vizsgaidőszakok, mint alapképzésen? És minden órára be kell járni?
19/L
2012. máj. 5. 14:34
1/3 anonim válasza:
egy ismerősöm is felsőfokúra járt, ő elég sokáig bent volt naponta, de azthiszem péntekenként nem kellett bemennie. és igen, ugyanúgy vannak vizsgák, csak gondolom nem olyan nehezek, bár a barátnőm, aki 4-es 5-ös tanuló volt, örült ha 2-3-ast megkapta:S
2/3 anonim válasza:
Honnan tudod hogy te oda mész egyetemre? :D már tudod a ponthatárokat?:D Egyébként elég erős az a szak, amire menni akarsz, én elvégeztem, de én is örültem ha megvolt a 2-es mindenből, pedig 7 napból 7-et tanultam végig :P
3/3 anonim válasza:
én ISZM-es vagyok és k.rva nehéz, már bocsánat. BGF-re járok. Amúgy van aki tök simán megcsinálja, szóval lehet csak nekem nincs meg hozzá a képességem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!